Jante de aliaj
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Kia Ceed, Venga, Sportage, Soul, Sorento, 15″ 400,00 lei

  Aceste jante de 15 inch sunt special create pentru a se potrivi cu modelele Kia Ceed, Venga, Sportage, Soul și Sorento, oferind un upgrade estetic și o îmbunătățire a performanței de conducere. Fabricate din materiale rezistente, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar contribuie și la o manevrabilitate mai bună și o stabilitate îmbunătățită, asigurând o aderență superioară pe diferite tipuri de suprafețe. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Kia care își doresc să adauge un element distinctiv vehiculului lor, fără a compromite pe partea de performanță sau siguranță. Aceste jante de 15 inch reprezintă soluția optimă pentru a combina funcționalitatea cu un design atrăgător, asigurând o compatibilitate perfectă cu vehiculul dvs. Kia.

 • Jante Kia Sportage, Niro, Optima, Sorento ll, Soul, Venga, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt special fabricate pentru a se potrivi cu o gamă variată de modele Kia, inclusiv Sportage, Niro, Optima, Sorento II, Soul și Venga, oferind un upgrade estetic și îmbunătățind performanțele de conducere. Concepția lor robustă nu doar că sporește aspectul vizual al vehiculului, dar și contribuie la o manevrabilitate mai bună și o aderență îmbunătățită pe drum. Perfecte pentru proprietarii de Kia care doresc să combine funcționalitatea cu un design atrăgător, aceste jante de 18 inch sunt alegerea ideală pentru a adăuga un plus de stil și eficiență mașinii tale.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Kia Sportage, Sorento, Soul, Venga, Optima, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt optim concepute pentru a se potrivi perfect cu modelele Kia Sportage, Sorento, Soul, Venga și Optima, adăugând un plus de stil și îmbunătățind performanța generală a vehiculului. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jante îmbogățesc aspectul exterior al mașinii și oferă o conducere mai stabilă și sigură, îmbunătățind în același timp aderența pe diverse suprafețe de drum. Ele reprezintă soluția perfectă pentru proprietarii de Kia care doresc să-și personalizeze vehiculul, asigurând o combinație ideală între estetică și funcționalitate.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Kia Ceed, Niro, Optima, Optima Hybrid, Sorento Ll, Soul, Sportage , Venga, Noi, 17” 750,00 lei

  Completează aspectul modern și elegant al modelelor Kia Ceed, Niro, Optima, Optima Hybrid, Sorento II, Soul, Sportage și Venga cu aceste jante noi de aliaj de 17 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Kia, aceste jante adaugă un plus de stil și distincție mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante de aliaj evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Alegând aceste jante noi Kia, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante Kia Picanto, Rio, Stonic, 15″ si 16″ 525,00 lei

  Aceste jante de aliaj, disponibile în dimensiuni de 15 și 16 inch, sunt perfecte pentru proprietarii de Kia Picanto, Rio și Stonic. Designul lor modern și construcția din aliaj asigură nu numai un upgrade estetic semnificativ al autovehiculului, ci și o îmbunătățire a performanței de conducere. Aceste jante sunt soluția ideală pentru cei care doresc să combine stilul cu funcționalitatea, oferind mașinii tale un aspect remarcabil și o manevrabilitate îmbunătățită.

 • Jante aliaj Kia Niro, Niro Hybrid, Optima, Optima Hybrid, Sorento, Sportage, 18” 900,00 lei

  Redefiniți experiența de conducere a modelelor Kia Niro, Niro Hybrid, Optima, Optima Hybrid, Sorento și Sportage cu aceste jante din aliaj de 18 inch. Proiectate pentru a oferi o combinație optimă între designul impresionant și performanța îmbunătățită, aceste jante asigură o prezență marcantă pe drum și o manevrabilitate superioară. Perfecte pentru cei care caută să adauge un nivel suplimentar de rafinament și eficiență vehiculului lor Kia, jantele sunt realizate pentru a rezista în timp, oferind durabilitate și fiabilitate indiferent de condițiile de drum.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante aliaj Kia Ceed, Venga, Sportage, Soul, 15” 525,00 lei

  Optați pentru un upgrade estetic și funcțional al Kia Ceed, Venga, Sportage și Soul cu jantele din aliaj de 15 inch. Această selecție nu doar că îmbogățește aspectul general al mașinii, oferindu-i un profil mai dinamic și atractiv, dar și îmbunătățește performanța generală de conducere. Durabile și proiectate pentru a se potrivi perfect cu specificațiile Kia, aceste jante sunt soluția ideală pentru șoferii care își doresc un echilibru între stil și eficiență, asigurând o manevrabilitate și o stabilitate îmbunătățite.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante aliaj Kia Ceed, Pro Ceed, Niro, Optima, Sorento, Sportage, 17” 750,00 lei

  Alegeți jantele din aliaj de 17 inch pentru a adăuga un plus de eleganță și un caracter distinct Kia Ceed, Pro Ceed, Niro, Optima, Sorento și Sportage. Aceste jante sunt proiectate pentru a completa designul sofisticat al acestor modele, oferindu-le un aspect și mai atrăgător. Ideale pentru proprietarii de Kia care pun preț pe estetică, aceste jante sunt o modalitate excelentă de a personaliza și a evidenția liniile elegante ale mașinii, fără a compromite coerența stilistică.

 • Jante aliaj Kia Ceed, Pro Ceed, Niro, Optima, Optima Hybrid, Sorento ll, Soul, Venga, 16” 550,00 lei

  Revitalizați designul Kia Ceed, Pro Ceed, Niro, Optima, Optima Hybrid, Sorento II, Soul și Venga cu setul nostru de jante din aliaj de 16 inch. Perfect echilibrate pentru a accentua estetica fiecărui model, aceste jante aduc un suflu nou și un aspect îmbunătățit vehiculului dvs. Kia. Prin această alegere, veți adăuga nu doar un element de stil, ci și un accent personal care face ca mașina să se distingă. Ideale pentru proprietarii care doresc să combine aspectul atractiv cu o notă de originalitate, jantele sunt concepute pentru a se potrivi perfect și a valorifica designul unic al mașinilor Kia.

Filtre
Preț

Arhive

Nicio arhivă de afișat.

Categorii

 • Nicio categorie
Coșul tău
Preferate
Categorii