Confidențialitate

În conformitate cu prevederile Regulamentul General de Protecție a Datelor (GDPR), vă prezentăm mai jos Politica noastră cu privire la aspectele legate de prelucrarea datelor dumneavoastră personale, în calitate de operator de date, cu scopul de a vă face cunoscut modul în care le colectăm, scopul prelucrării, cum le utilizăm, cine are acces la ele și alte aspecte importante. De asemenea, această Politică conține și aspecte cu privire la drepturile dumneavoastră, pe care le puteți exercita în calitate de persoană vizată.

Prin această Politică ne adresăm utilizatorilor website-ului nostru https://www.janteselimbar.ro, în calitate de vizitatori / potențiali clienți sau colaboratori / clienți și colaboratori ai noștri, cu rolul de persoană vizată.

Despre noi

În cadrul acestei Politici de prelucrare a datelor, „noi” sau „REIFEN DORADI” se vor referi la compania noastră REIFEN DORADI S.R.L. Detalii despre compania noastră găsiți în secțiunea de final.

Protejarea datelor personale pe care le prelucrăm reprezintă unul din punctele importante ale business-ului nostru (în domeniul comercializării de jante de oțel, jante de aliaj, inele de ghidaj pentru centararea jantelor de aliaj și senzori de presiune), fiind conștienți de responsabilitatea prelucrării acestora în condiții de legalitate și în același timp – de siguranță. Pentru aceasta, ne angajăm să menținem un sistem de protecție a datelor personale care este îmbunătățit continuu, făcând parte din strategia generală a companiei noastre.

Cum prelucrăm datele dumneavoastră personale (colectare și scopuri utilizare)

Există două metode prin care noi colectăm datele dumneavoastră personale și anume: 1) direct – atunci când completați anumite formulare pe website sau ni le furnizați comunicând direct cu noi 2) indirect – atunci când colectăm date prin intermediul cookie-urilor sau altor soluții informatice.

Atunci când vă creați un cont de utilizator

Prelucrăm datele dumneavoastră personale precum email și parola aferentă contului de utilizator, nume și prenume, email, adresa de livrare (inclusiv județ și țara) pe care ni le furnizați în mod direct atunci când vă creați un cont de utilizator.

Atunci când plasați o comandă

Prelucrăm datele dumneavoastră personale precum nume și prenume, adresa de livrare, telefon și email pe care ni le furnizați în mod direct atunci când plasați comanda produselor. Este necesar a ne transmite toate aceste informații în vederea facturării și livrării produselor către dumneavoastră.

Atunci când doriți să comunicați cu noi

Prelucrăm datele dumneavoastră personale precum nume și prenume, telefon, email, adresa de livrare pe care ni le furnizați în mod direct în scopul comunicării directe legate de întrebări, solicitări, clarificări, reclamații, acordare servicii suport și asistență. Se vor prelucra date referitoare la date bancare, doar pentru situațiile în care intervin retururi de produse.

**Atunci când vă înregistrați la newsletter-ul nostru / participați la campanii de promovare / campanii de evaluare asupra produselor noastre. Atunci când ne lăsați un coment

Alte informații și date de contact

Pentru orice fel de întrebări sau nelămuriri cu privire la modul in care prelucram datele dumneavoastră personale sau pentru solicitări legate de exercitarea drepturilor, va rugam sa ne contactați:

REIFEN DORADI S.R.L.
E-mail: reifendoradi@gmail.com
Telefon: 0787 386 9703

Coșul tău
Preferate
Categorii