Termeni și Condiții

Prezentul document definește termenii și condițiile de utilizare a site-ului janteselimbar.ro, administrat de REIFEN DORADI S.R.L.

Compania REIFEN DORADI S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J32/627/2014, având Codul unic de înregistrare RO 33407800, gestionează site-ul janteselimbar.ro.

Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Vă încurajăm să citiți cu atenție aceste informații. REIFEN DORADI S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără notificare prealabilă. Ultima versiune poate fi accesată oricând pe site.

1. Drept de Autor

Tot conținutul site-ului janteselimbar.ro – inclusiv texte, imagini, grafice, simboluri, elemente de design web, scripturi și alte date – este proprietatea REIFEN DORADI S.R.L. și este protejat de legislația pentru dreptul de autor și legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Orice utilizare neautorizată a acestor elemente este interzisă.

2. Accesul la Informații

REIFEN DORADI S.R.L. oferă acces limitat, în interes personal și non-comercial, pe site-ul janteselimbar.ro. Nu este permisă descărcarea, modificarea sau utilizarea site-ului în scopuri comerciale fără acordul scris prealabil al REIFEN DORADI S.R.L.

3. Limitarea Răspunderii pentru Produse și Servicii

Produsele (jante de oțel, jante de aliaj, inele de ghidaj, senzori de presiune) și serviciile oferite de REIFEN DORADI S.R.L. pe janteselimbar.ro sunt conforme cu specificațiile prezentate. REIFEN DORADI S.R.L. nu oferă garanții implicite sau explicite și nu își asumă responsabilitatea pentru potrivirea produselor sau serviciilor pentru un anumit scop. Utilizarea site-ului și achiziționarea produselor sau serviciilor se face pe riscul clientului.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de acestea în aspect.

4. Cupoane de Reducere

REIFEN DORADI S.R.L. poate oferi cupoane de reducere pentru achiziționarea de produse. Cupoanele se aplică în coșul de cumpărături și sunt valabile pentru produsele la preț întreg, nu se cumulează cu alte promoții.

5. Limitarea Răspunderii pentru Livrare

Livrarea produselor se efectuează pe teritoriul României, iar costurile de livrare vor fi comunicate clientului la confirmarea comenzii. REIFEN DORADI S.R.L. își rezervă dreptul de a confirma comenzile prin contactarea clienților.

6. Limitarea Răspunderii pentru Plată

Plata produselor se poate efectua online, prin transfer bancar sau la livrare. Suma plătită în avans va fi confirmată prin email sau fax înainte de livrare.

7. Garanția Produselor

Produsele beneficiază de garanții conform legislației în vigoare și politicii fiecărui furnizor. Detaliile garanției sunt prezentate în certificatul de garanție al produsului.

8. Returnarea Produselor

Clienții au dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile de la primire, conform legislației, dacă produsele sunt în starea originală, cu ambalajul intact. Costurile de retur sunt suportate de client.

Orice litigiu apărut va fi încercat a fi soluționat amiabil, iar în caz contrar, va fi supus jurisdicției românești competente.

Pentru mai multe informații sau asistență, vă rugăm să ne contactați:

REIFEN DORADI S.R.L.
E-mail: reifendoradi@gmail.com
Telefon: 0787 386 9703
Coșul tău
Preferate
Categorii