Service & Retur

La REIFEN DORADI S.R.L., respectăm drepturile consumatorilor conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014, asigurându-vă dreptul de retragere din contract în termen de 14 zile de la primirea fizică a produsului, fără a fi necesară justificarea deciziei și fără costuri suplimentare, cu excepția celor menționate în articolul 13 alin. (3) și articolul 14 din OUG Nr. 34/2014.

În cazul anulării tranzacției efectuate prin card, banca emitentă va debloca suma în contul dumneavoastră într-un termen de 1-30 de zile, conform politicii băncii. Suma achitată pentru comenzi plătite cu cardul va fi returnată pe același card folosit la tranzacționare, într-un interval de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Produse Exceptate de la Dreptul de Retur:
Produsele comercializate de noi, cum ar fi jantele de oțel, jantele de aliaj, inelele de ghidaj și senzorii de presiune, se încadrează în categoria generală de produse ce pot fi returnate, cu condiția să nu fie deteriorate sau modificate. Imaginile produselor sunt doar cu titlu de prezentare și pot prezenta diferențe minore față de produsele fizice.

Diminuarea Valorii Produselor:
Este responsabilitatea cumpărătorului să nu deterioreze valoarea produselor prin manipulări inadecvate. Produsele returnate cu urme de uzură sau deteriorare vor fi acceptate pentru retur doar după aducerea lor la conformitate, implicând posibile costuri suplimentare.

Garanție și Condiții:
Oferim o garanție de 24 de luni pentru persoanele fizice și 12 luni pentru persoanele juridice, cu respectarea condițiilor specifice de utilizare și întreținere. Garanția nu acoperă defectele survenite din cauza utilizării necorespunzătoare, accidentelor, manipulării inadecvate sau a intervențiilor neautorizate.

Procedura de Service:
Pentru service, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa reifendoradi@gmail.com, specificând detaliile produsului și problema întâmpinată. Un curier agreat va ridica produsul pentru a-l aduce în service. Includeți certificatul de garanție și copia facturii de achiziție.

Procedura de Retur:
Pentru a iniția un retur, trimiteți un e-mail la reifendoradi@gmail.com cu detaliile produsului și motivul returului. Veți primi instrucțiuni privind procedura de retur. Produsele returnate trebuie să fie în starea inițială, inclusiv ambalajul și accesoriile. Costurile de retur sunt suportate de către client, iar valoarea produselor returnate va fi rambursată, excluzând costurile de transport, cu excepția cazurilor de defecte sau neconformități.

Contact:
REIFEN DORADI S.R.L.
E-mail: reifendoradi@gmail.com
Telefon: 0787 386 9703
Coșul tău
Preferate
Categorii