Jante 15 inch Kia
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Kia Ceed, Venga, Sportage, Soul, Sorento, 15″ 400,00 lei

  Aceste jante de 15 inch sunt special create pentru a se potrivi cu modelele Kia Ceed, Venga, Sportage, Soul și Sorento, oferind un upgrade estetic și o îmbunătățire a performanței de conducere. Fabricate din materiale rezistente, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar contribuie și la o manevrabilitate mai bună și o stabilitate îmbunătățită, asigurând o aderență superioară pe diferite tipuri de suprafețe. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Kia care își doresc să adauge un element distinctiv vehiculului lor, fără a compromite pe partea de performanță sau siguranță. Aceste jante de 15 inch reprezintă soluția optimă pentru a combina funcționalitatea cu un design atrăgător, asigurând o compatibilitate perfectă cu vehiculul dvs. Kia.

 • Jante Kia Picanto, Rio, Stonic, 15″ si 16″ 525,00 lei

  Aceste jante de aliaj, disponibile în dimensiuni de 15 și 16 inch, sunt perfecte pentru proprietarii de Kia Picanto, Rio și Stonic. Designul lor modern și construcția din aliaj asigură nu numai un upgrade estetic semnificativ al autovehiculului, ci și o îmbunătățire a performanței de conducere. Aceste jante sunt soluția ideală pentru cei care doresc să combine stilul cu funcționalitatea, oferind mașinii tale un aspect remarcabil și o manevrabilitate îmbunătățită.

 • Jante aliaj Kia Ceed, Venga, Sportage, Soul, 15” 525,00 lei

  Optați pentru un upgrade estetic și funcțional al Kia Ceed, Venga, Sportage și Soul cu jantele din aliaj de 15 inch. Această selecție nu doar că îmbogățește aspectul general al mașinii, oferindu-i un profil mai dinamic și atractiv, dar și îmbunătățește performanța generală de conducere. Durabile și proiectate pentru a se potrivi perfect cu specificațiile Kia, aceste jante sunt soluția ideală pentru șoferii care își doresc un echilibru între stil și eficiență, asigurând o manevrabilitate și o stabilitate îmbunătățite.

  Disponibil cu precomandă

Coșul tău
Preferate
Categorii