Jante de Aliaj
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Bmw X5 new, X6 new, 20”, noi, doua lățimi 2.000,00 lei

  Aceste jante noi de 20 inch pentru BMW X5 nou și X6 nou sunt concepute pentru a oferi o integrare perfectă și performanțe optimizate pentru aceste modele. Un aspect unic al acestor jante este că vin în două lățimi diferite, oferind o opțiune de personalizare și îmbunătățire a dinamicii vehiculului, precum și a aspectului estetic. Fabricate conform standardelor stricte de calitate și durabilitate ale BMW, aceste jante originale îmbunătățesc nu doar aspectul exterior al vehiculului, dar oferă și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să mențină autenticitatea și performanța vehiculului lor BMW, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante originale de 20 inch pentru modelele BMW X5 și X6 noi, beneficiați de siguranța și confortul oferite de piesele certificate de producător, îmbunătățind în același timp valoarea și prezența distinctivă a vehiculului dvs.

 • Jante Bmw X1 F48, X2 F39, Seria 1 F40,Seria 2 F45, 225xe Active Tourer, Noi, 17” 800,00 lei

  Aceste jante de aliaj, noi, de 17 inch, sunt compatibile cu o gamă largă de modele BMW, inclusiv X1 F48, X2 F39, Seria 1 F40, Seria 2 F45 și 225xe Active Tourer. Designul modern și construcția din aliaj de înaltă calitate asigură nu doar un aspect îmbunătățit al vehiculului, ci și performanțe superioare în conducere. Perfecte pentru orice proprietar de BMW care dorește să își actualizeze jantele cu un produs fiabil și estetic.

 • Jante BMW Seria 7G11/G12, Seria 5 G5, Seria 6 GT, X3 G3, X4 G4, Originale, 18” 750,00 lei

  Accentuează stilul elegant și distins al modelelor BMW Seria 7 (G11/G12), Seria 5 (G5), Seria 6 GT, X3 (G3) și X4 (G4) cu aceste jante originale de aliaj de 18 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele BMW, aceste jante adaugă un plus de rafinament și exclusivitate mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate superioară, aceste jante de aliaj evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Optând pentru aceste jante originale BMW, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

Coșul tău
Preferate
Categorii