Jante 18 inch Kia
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Kia Sportage, Niro, Optima, Sorento ll, Soul, Venga, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt special fabricate pentru a se potrivi cu o gamă variată de modele Kia, inclusiv Sportage, Niro, Optima, Sorento II, Soul și Venga, oferind un upgrade estetic și îmbunătățind performanțele de conducere. Concepția lor robustă nu doar că sporește aspectul vizual al vehiculului, dar și contribuie la o manevrabilitate mai bună și o aderență îmbunătățită pe drum. Perfecte pentru proprietarii de Kia care doresc să combine funcționalitatea cu un design atrăgător, aceste jante de 18 inch sunt alegerea ideală pentru a adăuga un plus de stil și eficiență mașinii tale.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Kia Sportage, Sorento, Soul, Venga, Optima, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt optim concepute pentru a se potrivi perfect cu modelele Kia Sportage, Sorento, Soul, Venga și Optima, adăugând un plus de stil și îmbunătățind performanța generală a vehiculului. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jante îmbogățesc aspectul exterior al mașinii și oferă o conducere mai stabilă și sigură, îmbunătățind în același timp aderența pe diverse suprafețe de drum. Ele reprezintă soluția perfectă pentru proprietarii de Kia care doresc să-și personalizeze vehiculul, asigurând o combinație ideală între estetică și funcționalitate.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante aliaj Kia Niro, Niro Hybrid, Optima, Optima Hybrid, Sorento, Sportage, 18” 900,00 lei

  Redefiniți experiența de conducere a modelelor Kia Niro, Niro Hybrid, Optima, Optima Hybrid, Sorento și Sportage cu aceste jante din aliaj de 18 inch. Proiectate pentru a oferi o combinație optimă între designul impresionant și performanța îmbunătățită, aceste jante asigură o prezență marcantă pe drum și o manevrabilitate superioară. Perfecte pentru cei care caută să adauge un nivel suplimentar de rafinament și eficiență vehiculului lor Kia, jantele sunt realizate pentru a rezista în timp, oferind durabilitate și fiabilitate indiferent de condițiile de drum.

  Disponibil cu precomandă

Coșul tău
Preferate
Categorii