Jante 17 inch Nissan
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Nissan Juke, Leaf, Pulsar, Murano, Qashqai, Xtrail, Noi, 17” 800,00 lei

  Completează aspectul dinamic și modern al modelelor Nissan Juke, Leaf, Pulsar, Murano, Qashqai și X-Trail cu aceste jante noi de aliaj de 17 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Nissan, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante de aliaj evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Alegând aceste jante noi Nissan, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante Nissan Qashqai Juke Pulsar Murano Xtrail Noi 17” 750,00 lei

  Completează aspectul modern și dinamic al vehiculelor tale Nissan Qashqai, Juke, Pulsar, Murano și X-Trail cu aceste jante noi de aliaj de 17 inch. Fabricate pentru a se potrivi perfect cu modelele tale Nissan, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Optând pentru aceste jante noi Nissan, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante aliaj Nissan Qashqai, Juke, Leaf, Pulsar, Murano, Primera, 17″ 750,00 lei

  Actualizați look-ul Nissan Qashqai, Juke, Leaf, Pulsar, Murano și Primera cu jantele din aliaj de 17 inch. Această selecție aduce un plus de estetică și unicitate vehiculului dumneavoastră, evidențiindu-i caracteristicile și îmbunătățindu-i profilul general. Aceste jante sunt concepute pentru a se potrivi armonios cu designul Nissan, adăugând o dimensiune vizuală impresionantă. Perfecte pentru proprietarii care doresc să-și exprime stilul individual și să asigure că mașina lor se distinge, ele sunt o alegere excelentă pentru a adăuga caracter și a sublinia performanța estetică a modelului Nissan ales.

Coșul tău
Preferate
Categorii