• Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Nissan Juke, Qashqai, X-trail, Murano, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt special create pentru a se potrivi cu modelele Nissan Juke, Qashqai, X-trail și Murano, oferindu-le nu doar un aspect vizual îmbunătățit, ci și performanțe de conducere superioare. Fabricate din materiale durabile, aceste jante adaugă o notă distinctivă și sofisticată oricărui vehicul, totodată contribuind la o manevrabilitate îmbunătățită și la o aderență sporită pe drum. Indiferent dacă doriți să vă personalizați Nissan-ul pentru a ieși în evidență sau să beneficiați de o experiență de conducere îmbunătățită, aceste jante de 18 inch sunt alegerea perfectă.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Nissan Qashqai, X-trail, Juke, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt proiectate să ofere o compatibilitate perfectă cu Nissan Qashqai, X-trail și Juke, îmbunătățind atât estetica cât și performanța vehiculului. Realizate din materiale de înaltă calitate, ele aduc un plus de stil și rafinament, asigurând în același timp o conducere mai sigură și mai confortabilă. Ideale pentru orice proprietar de Nissan care dorește să își personalizeze mașina fără a compromite pe partea de performanță, aceste jante de 18 inch sunt soluția optimă pentru a combina funcționalitatea cu aspectul estetic.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Nissan Juke Leaf Pulsar Murano Qashqai Noi 16” 650,00 lei

  Aceste jante noi de aliaj de 16 inch sunt proiectate pentru a se potrivi cu o varietate de modele Nissan, inclusiv Juke, Leaf, Pulsar, Murano și Qashqai. Cu un design modern și atractiv, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță oricărui vehicul Nissan. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu numai că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar contribuie și la o experiență de conducere mai plăcută și mai confortabilă. Perfecte pentru cei care caută să-și personalizeze mașina și să aducă un plus de eleganță, aceste jante de aliaj sunt alegerea ideală pentru a completa aspectul și performanța modelelor Nissan menționate.

 • Jante Nissan Juke, Leaf, Pulsar, Murano, Qashqai, Xtrail, Noi, 17” 800,00 lei

  Completează aspectul dinamic și modern al modelelor Nissan Juke, Leaf, Pulsar, Murano, Qashqai și X-Trail cu aceste jante noi de aliaj de 17 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Nissan, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante de aliaj evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Alegând aceste jante noi Nissan, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante Nissan Qashqai Juke Pulsar Murano Xtrail Noi 17” 750,00 lei

  Completează aspectul modern și dinamic al vehiculelor tale Nissan Qashqai, Juke, Pulsar, Murano și X-Trail cu aceste jante noi de aliaj de 17 inch. Fabricate pentru a se potrivi perfect cu modelele tale Nissan, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Optând pentru aceste jante noi Nissan, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante aliaj Nissan Juke, Qashqai, Leaf, Pulsar, Murano, 16” 625,00 lei

  Împrospătați designul Nissan Juke, Qashqai, Leaf, Pulsar și Murano cu jantele din aliaj de 16 inch. Aceste jante sunt special concepute pentru a accentua liniile distinctive și spiritul dinamic al acestor modele Nissan, oferind un upgrade vizual imediat. Selectând aceste jante, veți adăuga nu doar un plus de stil mașinii dumneavoastră, dar și o notă personală care să vă reflecte personalitatea. Este soluția ideală pentru cei care doresc să-și personalizeze vehiculul, făcându-l să iasă în evidență în orice mediu urban sau pe drumurile deschise.

 • Jante aliaj Nissan Qashqai, Juke, Leaf, Pulsar, Murano, Primera, 17″ 750,00 lei

  Actualizați look-ul Nissan Qashqai, Juke, Leaf, Pulsar, Murano și Primera cu jantele din aliaj de 17 inch. Această selecție aduce un plus de estetică și unicitate vehiculului dumneavoastră, evidențiindu-i caracteristicile și îmbunătățindu-i profilul general. Aceste jante sunt concepute pentru a se potrivi armonios cu designul Nissan, adăugând o dimensiune vizuală impresionantă. Perfecte pentru proprietarii care doresc să-și exprime stilul individual și să asigure că mașina lor se distinge, ele sunt o alegere excelentă pentru a adăuga caracter și a sublinia performanța estetică a modelului Nissan ales.

 • Jante aliaj Nissan Juke, Qasqai, Leaf, Pulsar, Murano, Primera, 16” 550,00 lei

  Completează aspectul Nissan Juke, Qashqai, Leaf, Pulsar, Murano și Primera cu jantele noastre din aliaj de 16 inch. Aceste jante sunt proiectate pentru a se potrivi perfect și a evidenția estetica și performanța fiecărui model Nissan, adăugând un plus de stil și eleganță. Cu un design modern și o construcție robustă, aceste jante nu numai că vor îmbunătăți aspectul exterior al mașinii tale, dar vor oferi și o experiență de condus confortabilă și sigură. Alegând aceste jante, vei aduce un aer proaspăt și distins vehiculului tău Nissan, evidențiindu-i caracteristicile și făcându-l să iasă în evidență în trafic.

  Disponibil cu precomandă

Coșul tău
Preferate
Categorii