Jante 16 inch Peugeot
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Peugeot 308, 407, 508, Expert, Partner, noi, originale , 16” 250,00 lei

  Aceste jante originale noi de 16 inch sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu modelele Peugeot 308, 407, 508, Expert și Partner, oferind o integrare perfectă și performanțe optimizate pentru aceste vehicule. Realizate conform standardelor înalte de calitate și durabilitate specifice Peugeot, aceste jante originale îmbunătățesc nu doar aspectul exterior al vehiculului, dar oferă și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să mențină autenticitatea și performanța vehiculului lor Peugeot, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante originale de 16 inch pentru modelele Peugeot 308, 407, 508, Expert și Partner, beneficiați de siguranța și confortul oferite de piesele certificate de producător, îmbunătățind în același timp valoarea și prezența distinctivă a vehiculului dvs.

 • Jante Peugeot 308, 407, 508, Expert, Partner, noi, originale, 16” 250,00 lei

  Aceste jante originale noi de 16 inch sunt concepute pentru a se potrivi cu modelele Peugeot 308, 407, 508, Expert și Partner, asigurând o integrare perfectă și performanțe optimizate pentru aceste vehicule. Realizate pentru a îndeplini standardele stricte de calitate și durabilitate ale Peugeot, aceste jante originale nu numai că îmbunătățesc aspectul exterior al vehiculului, dar oferă și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să mențină autenticitatea și performanța vehiculului lor Peugeot, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante originale de 16 inch pentru modelele Peugeot 308, 407, 508, Expert și Partner, beneficiați de siguranța și confortul oferite de piesele certificate de producător, îmbunătățind în același timp valoarea și prezența distinctivă a vehiculului dvs.

 • Jante oțel Peugeot 3008, 5008, Partner lll, 16″ 225,00 lei

  Accentuează aspectul robust și funcționalitatea vehiculelor tale Peugeot 3008, 5008 și Partner lll cu aceste jante din oțel de 16 inch. Concepute pentru a se potrivi perfect cu aceste modele, aceste jante oferă o soluție durabilă și fiabilă pentru mașina ta. Cu un design practic și solid, aceste jante contribuie la stabilitatea și manevrabilitatea vehiculului tău pe drumurile de orice tip. Alegând aceste jante din oțel, te asiguri că mașina ta Peugeot este pregătită pentru provocările din trafic și pentru aventurile de zi cu zi.

Coșul tău
Preferate
Categorii