• Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Peugeot Boxer 15” 750,00 lei

  Aceste jante de 15 inch sunt proiectate special pentru a se potrivi cu modelul Peugeot Boxer, oferind un echilibru perfect între estetică și funcționalitate. Realizate din materiale rezistente, aceste jante îmbunătățesc nu doar aspectul exterior al vehiculului, dar și performanța pe drum, asigurând o stabilitate și o durabilitate mărite. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Peugeot Boxer care doresc să-și optimizeze vehiculul pentru sarcini grele și condiții de drum variate, oferind în același timp un aspect atrăgător și profesional. Aceste jante de 15 inch reprezintă alegerea perfectă pentru a combina utilitatea cu stilul, maximizând eficiența și siguranța vehiculului dvs. de lucru.

 • Jante Peugeot Boxer, originale, 15” 325,00 lei

  Aceste jante originale de 15 inch sunt special concepute pentru a se potrivi cu modelul Peugeot Boxer, asigurând o compatibilitate perfectă și performanțe optimizate. Realizate din materiale de înaltă calitate, aceste jante originale nu doar că îmbunătățesc estetica vehiculului, dar oferă și o stabilitate îmbunătățită și o durabilitate sporită. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Peugeot Boxer care doresc să păstreze caracteristicile originale ale vehiculului lor, asigurându-se că toate componentele funcționează la standardele stabilite de producător. Alegând jante originale de 15 inch pentru Peugeot Boxer, veți beneficia de o integrare fără probleme și de o fiabilitate pe termen lung, menținând performanța și aspectul autentic al vehiculului dvs.

 • Jante Peugeot 308, 407, 508, Expert, Partner, noi, originale , 16” 250,00 lei

  Aceste jante originale noi de 16 inch sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu modelele Peugeot 308, 407, 508, Expert și Partner, oferind o integrare perfectă și performanțe optimizate pentru aceste vehicule. Realizate conform standardelor înalte de calitate și durabilitate specifice Peugeot, aceste jante originale îmbunătățesc nu doar aspectul exterior al vehiculului, dar oferă și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să mențină autenticitatea și performanța vehiculului lor Peugeot, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante originale de 16 inch pentru modelele Peugeot 308, 407, 508, Expert și Partner, beneficiați de siguranța și confortul oferite de piesele certificate de producător, îmbunătățind în același timp valoarea și prezența distinctivă a vehiculului dvs.

 • Jante Peugeot 308, 407, 508, Expert, Partner, noi, originale, 16” 250,00 lei

  Aceste jante originale noi de 16 inch sunt concepute pentru a se potrivi cu modelele Peugeot 308, 407, 508, Expert și Partner, asigurând o integrare perfectă și performanțe optimizate pentru aceste vehicule. Realizate pentru a îndeplini standardele stricte de calitate și durabilitate ale Peugeot, aceste jante originale nu numai că îmbunătățesc aspectul exterior al vehiculului, dar oferă și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să mențină autenticitatea și performanța vehiculului lor Peugeot, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante originale de 16 inch pentru modelele Peugeot 308, 407, 508, Expert și Partner, beneficiați de siguranța și confortul oferite de piesele certificate de producător, îmbunătățind în același timp valoarea și prezența distinctivă a vehiculului dvs.

 • Jante Peugeot 208, 2008, Noi, 16” 600,00 lei

  Aceste jante noi de 16 inch sunt proiectate special pentru a se potrivi cu modelele Peugeot 208 și 2008, oferind o integrare perfectă și performanțe optimizate pentru aceste vehicule. Realizate pentru a îndeplini standardele de calitate și durabilitate ale Peugeot, aceste jante îmbunătățesc aspectul exterior al vehiculului și oferă o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Peugeot 208 și 2008 care doresc să-și actualizeze sau să-și personalizeze mașina, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante de 16 inch noi pentru modelele Peugeot 208 și 2008, beneficiați de calitatea și fiabilitatea asigurate de Peugeot, îmbunătățind în același timp siguranța și estetica vehiculului dvs.

 • Jante Peugeot 208 2008 Noi 16” 675,00 lei

  Aceste jante noi de 16 inch sunt concepute specific pentru a se potrivi cu modelele Peugeot 208 și 2008, oferind un upgrade semnificativ atât în estetică cât și în performanța de conducere. Realizate pentru a îndeplini standardele de calitate și durabilitate specifice Peugeot, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al vehiculului, dar asigură și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diferite tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să-și actualizeze sau să-și personalizeze vehiculul Peugeot 208 sau 2008, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând aceste jante de 16 inch noi, beneficiați de calitatea și fiabilitatea asigurate de Peugeot, îmbunătățind în același timp siguranța și aspectul estetic al vehiculului dvs.

 • Jante Peugeot 308, 3008, 508, 5008, 18” 1.225,00 lei

  Completează aspectul elegant și modern al modelelor Peugeot 308, 3008, 508 și 5008 cu aceste jante de aliaj de 18 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Peugeot, aceste jante adaugă un plus de stil și distincție mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate superioară, aceste jante aliaj evidențiază linii și caracteristici distinctive, conferindu-le un aer proaspăt și modern. Optând pentru aceste jante Peugeot, te asiguri că vehiculul tău se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Peugeot 308, 3008, 508, 5008, aliaj, 18” 1.225,00 lei

  Completează aspectul elegant și modern al modelelor Peugeot 308, 3008, 508 și 5008 cu aceste jante de aliaj de 18 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Peugeot, aceste jante noi adaugă un plus de stil și distincție mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate superioară, aceste jante aliaj evidențiază liniile și caracteristicile distinctive ale vehiculului tău, conferindu-i un aer proaspăt și modern. Optând pentru aceste jante Peugeot, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante oțel Peugeot 3008, 5008, Partner lll, 16″ 225,00 lei

  Accentuează aspectul robust și funcționalitatea vehiculelor tale Peugeot 3008, 5008 și Partner lll cu aceste jante din oțel de 16 inch. Concepute pentru a se potrivi perfect cu aceste modele, aceste jante oferă o soluție durabilă și fiabilă pentru mașina ta. Cu un design practic și solid, aceste jante contribuie la stabilitatea și manevrabilitatea vehiculului tău pe drumurile de orice tip. Alegând aceste jante din oțel, te asiguri că mașina ta Peugeot este pregătită pentru provocările din trafic și pentru aventurile de zi cu zi.

 • Jante Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer, 16” 750,00 lei

  Elevă aspectul și funcționalitatea vehiculelor tale Fiat Ducato, Citroën Jumper și Peugeot Boxer cu aceste jante din aliaj de 16 inch. Concepute pentru a se potrivi perfect cu aceste modele, aceste jante adaugă un plus de stil și performanță. Cu un design atractiv și o construcție durabilă, aceste jante completează aspectul modern al vehiculului tău și asigură o experiență de condus plăcută și confortabilă. Optând pentru aceste jante din aliaj, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și beneficiază de performanțe superioare.

Coșul tău
Preferate
Categorii