Jante aliaj 16 inch
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Dacia Logan , Sandero Stepway, 16” 550,00 lei

  Aceste jante de 16 inch sunt special concepute pentru a se potrivi cu modelele Dacia Logan și Sandero Stepway, aducând un plus de estetică și îmbunătățire a performanței de conducere. Realizate din materiale durabile, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar contribuie și la o mai bună manevrabilitate și stabilitate pe drum. Ele reprezintă alegerea ideală pentru proprietarii de Dacia care doresc să își actualizeze vehiculul cu o opțiune atât practică, cât și vizual atrăgătoare, oferind o combinație perfectă între funcționalitate și design.

 • Jante Dacia Logan , Sandero Stepway, Noi, 16” 550,00 lei

  Aceste jante noi de 16 inch sunt proiectate să se potrivească perfect cu modelele Dacia Logan și Sandero Stepway, oferindu-le un aspect îmbunătățit și o îmbunătățire a performanței de conducere. Realizate din materiale de înaltă calitate, aceste jante adaugă nu doar un plus de stil vehiculului, dar asigură și o conducere mai sigură și stabilă. Ideale pentru proprietarii de Dacia care își doresc să-și actualizeze vehiculul cu o opțiune atât estetic plăcută, cât și funcțională, aceste jante de 16 inch reprezintă soluția perfectă pentru a combina durabilitatea cu designul modern, asigurând o experiență de conducere îmbunătățită.

 • Jante Dacia Logan , Sandero Stepway, 16” 550,00 lei

  Aceste jante de 16 inch sunt optim create pentru a se potrivi cu modelele Dacia Logan și Sandero Stepway, aducând un upgrade vizual semnificativ și îmbunătățind performanța de conducere. Realizate din materiale rezistente, aceste jante nu doar că îmbunătățesc estetica mașinii, dar asigură și o manevrabilitate îmbunătățită și o stabilitate sporită. Sunt perfecte pentru proprietarii de Dacia care doresc să-și personalizeze vehiculul, combinând aspectul atrăgător cu o funcționalitate superioară, pentru o experiență de conducere mai plăcută și mai sigură.

 • Jante Dacia Logan , Logan New, Stepway, Dokker, Lodgy, 16”, 650,00 lei

  Aceste jante de 16 inch sunt special concepute pentru a se potrivi cu modelele Dacia Logan, Logan New, Stepway, Dokker și Lodgy, oferind un upgrade semnificativ atât în ceea ce privește estetica, cât și performanța de conducere. Realizate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar asigură și o manevrabilitate îmbunătățită și o stabilitate crescută, îmbunătățind aderența pe diverse tipuri de suprafețe. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Dacia care doresc să își personalizeze vehiculul, adăugând un touch de eleganță și eficiență. Aceste jante de 16 inch reprezintă soluția perfectă pentru a combina funcționalitatea cu un design modern și atrăgător, asigurând o compatibilitate optimă și o experiență de conducere îmbunătățită pentru vehiculul dvs. Dacia.

 • Jante aliaj Dacia Duster, 16” 625,00 lei

  Completează aspectul robust și modern al Dacia Duster cu jantele noastre din aliaj de 16 inch. Aceste jante sunt proiectate pentru a se potrivi perfect și a evidenția liniile caracteristice și stilul aventuros al Duster-ului. Cu un design durabil și o construcție de încredere, aceste jante nu numai că vor îmbunătăți estetica mașinii tale, dar vor oferi și o performanță sigură și confortabilă pe drumurile oricărui teren. Alegând aceste jante, vei conferi vehiculului tău Dacia Duster un aspect îmbunătățit și o prezență mai atrăgătoare, evidențiindu-i individualitatea și capacitatea sa de a se adapta la orice mediu de condus.

Coșul tău
Preferate
Categorii