Jante 16 inch Renault
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Renault Megane 3, 4, Laguna, Latitude, Talisman, Scenic, Kadjar, Clio 4 New, Noi, 16” 550,00 lei

  Completează aspectul dinamic și modern al modelelor tale Renault Megane 3, 4, Laguna, Latitude, Talisman, Scenic, Kadjar și Clio 4 New cu aceste jante noi de aliaj de 16 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Renault, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Optând pentru aceste jante noi Renault, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante Renault Clio , Captur, Zoe, 16” 550,00 lei

  Completează aspectul modern și dinamic al modelelor tale Renault Clio, Captur și Zoe cu aceste jante noi din aliaj de 16 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele tale Renault, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Optând pentru aceste jante noi Renault, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante Renault Trafic lll, Opel Vivaro B, 16” 750,00 lei

  Aceste jante de aliaj de 16 inch sunt perfect adaptate pentru Renault Trafic III și Opel Vivaro B, combinând funcționalitatea cu un design atractiv. Realizate pentru a răspunde cerințelor specifice ale vehiculelor utilitare și de pasageri, aceste jante sunt ideale pentru îmbunătățirea aspectului și a performanței de conducere. Durabilitatea și construcția robustă le fac să reziste în condiții de utilizare intensă, oferind în același timp un plus de eleganță vehiculului. Alegerea perfectă pentru proprietarii care doresc să combine utilul cu plăcutul, asigurând o experiență de condus superioară și un aspect îmbunătățit.

 • Jante aliaj Renault Megane, Captur New, Laguna, Latitude, Kadjar, Scenic, Talisman, 16″ 625,00 lei

  Reîmprospătați designul Renault Megane, Captur New, Laguna, Latitude, Kadjar, Scenic și Talisman cu jantele din aliaj de 16 inch. Aceste jante elegante sunt special concepute pentru a se potrivi armonios cu liniile caracteristice ale acestor modele Renault, oferind un plus de stil și un aspect vizual îmbunătățit. Prin alegerea acestor jante, veți aduce un suflu nou mașinii dvs., sporindu-i atractivitatea și conferindu-i o notă personală distinctivă. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și pună în valoare vehiculul, asigurându-se că acesta iese în evidență.

 • Jante aliaj Renault Trafic lll, Opel Vivaro B, Speciale de Greutate, 16” 750,00 lei

  Optează pentru jantele din aliaj de 16 inch, special concepute pentru Renault Trafic III și Opel Vivaro B, adaptate pentru greutăți speciale. Aceste jante sunt realizate cu un design robust și o construcție durabilă pentru a face față cerințelor intense ale utilizării comerciale. Prin alegerea acestor jante, vei asigura nu doar un aspect modern și atrăgător pentru vehiculul tău comercial, dar și o funcționalitate îmbunătățită și o durabilitate pe termen lung. Indiferent de sarcina pe care o ai, aceste jante vor oferi siguranță și performanță în condiții de utilizare grele, fiind alegerea perfectă pentru a face față provocărilor de zi cu zi.

 • Jante aliaj Renault Captur New, Megane 3/4, Laguna, Latitude, Talisman, Scenic, Kadjar, Clio 4 New, 16” 550,00 lei

  Completează aspectul elegant și modern al Renault Captur New, Megane 3/4, Laguna, Latitude, Talisman, Scenic, Kadjar și Clio 4 New cu jantele noastre din aliaj de 16 inch. Aceste jante sunt proiectate cu atenție pentru a se potrivi perfect și a evidenția liniile distincte ale fiecărui model Renault, adăugând un element de stil și rafinament. Cu un design rafinat și o construcție robustă, aceste jante nu numai că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii tale, dar vor oferi și o performanță sigură și confortabilă pe drumurile zilnice. Alegând aceste jante, vei conferi vehiculului tău Renault un aspect îmbunătățit și o prezență mai atrăgătoare, evidențiindu-i caracterul și individualitatea.

  Disponibil cu precomandă

Coșul tău
Preferate
Categorii