Jante de aliaj
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Renault Arkana new, Austral new, Megane, Laguna, Latitude, Kadjar, Talisman, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu o gamă largă de modele Renault, incluzând Arkana new, Austral new, Megane, Laguna, Latitude, Kadjar și Talisman. Fabricate pentru a oferi o combinație ideală între estetică și funcționalitate, aceste jante nu doar că îmbogățesc aspectul exterior al mașinii, dar contribuie și la îmbunătățirea performanței generale și a confortului în timpul conducerii. Fie că doriți să actualizați look-ul vehiculului dvs. Renault sau să beneficiați de o experiență de conducere îmbunătățită, aceste jante de 18 inch reprezintă alegerea perfectă pentru orice entuziast auto.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Renault Arkana new, Austral new, Kadjar, Megane, Scenic 3, Latitude, Laguna, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt special concepute pentru a se potrivi cu o selecție variată de modele Renault, inclusiv Arkana new, Austral new, Kadjar, Megane, Scenic 3, Latitude și Laguna. Aceste jante elegante nu numai că îmbunătățesc aspectul vizual al mașinii, dar și sporesc performanța și stabilitatea acesteia pe drum. Realizate din materiale de înaltă calitate, sunt perfecte pentru proprietarii de Renault care își doresc să combine stilul sofisticat cu fiabilitatea și confortul în conducere. Optând pentru aceste jante de 18 inch, veți adăuga mașinii dvs. un plus de caracter, în timp ce vă bucurați de o experiență de conducere superioară.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Renault Arkana, Captur new, Espace, Megane, Laguna, Kadjar, Koleos, Scenic, Talisman, 18” 900,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt special concepute pentru a se potrivi cu o varietate de modele Renault, inclusiv Arkana, Captur new, Espace, Megane, Laguna, Kadjar, Koleos, Scenic și Talisman, oferind un plus de eleganță și performanță vehiculului dvs. Fabricate din materiale premium, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul estetic al mașinii, dar contribuie și la o manevrabilitate și stabilitate îmbunătățite pe drum. Ele reprezintă alegerea perfectă pentru proprietarii de Renault care doresc să își personalizeze mașina adăugând un touch de unicat și eficiență, asigurând în același timp o experiență de conducere superioară și o prezență impresionantă pe șosea.

 • Jante Renault Clio, Symbol, Captur, Twingo, Zoe, 15”, noi 550,00 lei

  Aceste jante noi de 15 inch sunt proiectate pentru a se potrivi cu modelele Renault Clio, Symbol, Captur, Twingo și Zoe, oferind un upgrade semnificativ atât pentru estetica cât și pentru performanța de conducere. Realizate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar asigură și o manevrabilitate îmbunătățită și o stabilitate crescută, îmbunătățind aderența pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Renault care doresc să-și personalizeze vehiculul, adăugând un touch de eleganță și eficiență. Aceste jante de 15 inch reprezintă soluția perfectă pentru cei care își doresc să combine funcționalitatea cu un design modern și atrăgător, asigurând o compatibilitate optimă și o experiență de conducere îmbunătățită pentru vehiculul dvs. Renault.

 • Jante Renault Megane 3, 4, Laguna, Latitude, Talisman, Scenic, Kadjar, Clio 4 New, Noi, 16” 550,00 lei

  Completează aspectul dinamic și modern al modelelor tale Renault Megane 3, 4, Laguna, Latitude, Talisman, Scenic, Kadjar și Clio 4 New cu aceste jante noi de aliaj de 16 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Renault, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Optând pentru aceste jante noi Renault, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante Renault Clio , Captur, Zoe, 16” 550,00 lei

  Completează aspectul modern și dinamic al modelelor tale Renault Clio, Captur și Zoe cu aceste jante noi din aliaj de 16 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele tale Renault, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Optând pentru aceste jante noi Renault, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante Renault Trafic lll, Opel Vivaro B, 16” 750,00 lei

  Aceste jante de aliaj de 16 inch sunt perfect adaptate pentru Renault Trafic III și Opel Vivaro B, combinând funcționalitatea cu un design atractiv. Realizate pentru a răspunde cerințelor specifice ale vehiculelor utilitare și de pasageri, aceste jante sunt ideale pentru îmbunătățirea aspectului și a performanței de conducere. Durabilitatea și construcția robustă le fac să reziste în condiții de utilizare intensă, oferind în același timp un plus de eleganță vehiculului. Alegerea perfectă pentru proprietarii care doresc să combine utilul cu plăcutul, asigurând o experiență de condus superioară și un aspect îmbunătățit.

 • Jante aliaj Renault Arkana, Captur, Espace, Megane, Laguna, Kadjar, Koleos, Scenic, Talisman, 17” 750,00 lei

  Revigorați aspectul Renault Arkana, Captur, Espace, Megane, Laguna, Kadjar, Koleos, Scenic și Talisman cu jantele noastre din aliaj de 17 inch. Aceste jante, concepute cu grijă pentru a complementa stilul unic al fiecărui model Renault, adaugă o dimensiune nouă de eleganță și distinctivitate. Prin această actualizare, fiecare călătorie devine nu doar o experiență de condus plăcută, ci și o ocazie de a vă exprima stilul personal. Aceste jante sunt alegerea perfectă pentru proprietarii care doresc să combine designul rafinat cu un touch personal, evidențiind astfel frumusețea și performanța modelelor lor Renault.

 • Jante aliaj Renault Megane, Arkana, Captur New, Laguna, Latitude, Kadjar, Scenic, Talisman, 17″ 750,00 lei

  Oferiți un aspect proaspăt și distinctiv Renault Megane, Arkana, Captur New, Laguna, Latitude, Kadjar, Scenic și Talisman cu jantele noastre din aliaj de 17 inch. Aceste jante sunt concepute special pentru a se potrivi armonios cu designul unic al fiecăruia dintre aceste modele Renault, aducând un plus de eleganță și un profil mai atractiv. Prin această actualizare, veți sublinia caracteristicile estetice ale mașinii dvs. și veți îmbunătăți aspectul general, făcând-o să iasă în evidență. Este soluția perfectă pentru cei care își doresc să adauge un element de personalizare sofisticat și stilat vehiculului lor Renault.

 • Jante aliaj Renault Megane, Captur New, Laguna, Latitude, Kadjar, Scenic, Talisman, 16″ 625,00 lei

  Reîmprospătați designul Renault Megane, Captur New, Laguna, Latitude, Kadjar, Scenic și Talisman cu jantele din aliaj de 16 inch. Aceste jante elegante sunt special concepute pentru a se potrivi armonios cu liniile caracteristice ale acestor modele Renault, oferind un plus de stil și un aspect vizual îmbunătățit. Prin alegerea acestor jante, veți aduce un suflu nou mașinii dvs., sporindu-i atractivitatea și conferindu-i o notă personală distinctivă. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și pună în valoare vehiculul, asigurându-se că acesta iese în evidență.

 • Jante aliaj Renault Trafic lll, Opel Vivaro B, Speciale de Greutate, 16” 750,00 lei

  Optează pentru jantele din aliaj de 16 inch, special concepute pentru Renault Trafic III și Opel Vivaro B, adaptate pentru greutăți speciale. Aceste jante sunt realizate cu un design robust și o construcție durabilă pentru a face față cerințelor intense ale utilizării comerciale. Prin alegerea acestor jante, vei asigura nu doar un aspect modern și atrăgător pentru vehiculul tău comercial, dar și o funcționalitate îmbunătățită și o durabilitate pe termen lung. Indiferent de sarcina pe care o ai, aceste jante vor oferi siguranță și performanță în condiții de utilizare grele, fiind alegerea perfectă pentru a face față provocărilor de zi cu zi.

 • Jante aliaj Renault Captur New, Megane 3/4, Laguna, Latitude, Talisman, Scenic, Kadjar, Clio 4 New, 16” 550,00 lei

  Completează aspectul elegant și modern al Renault Captur New, Megane 3/4, Laguna, Latitude, Talisman, Scenic, Kadjar și Clio 4 New cu jantele noastre din aliaj de 16 inch. Aceste jante sunt proiectate cu atenție pentru a se potrivi perfect și a evidenția liniile distincte ale fiecărui model Renault, adăugând un element de stil și rafinament. Cu un design rafinat și o construcție robustă, aceste jante nu numai că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii tale, dar vor oferi și o performanță sigură și confortabilă pe drumurile zilnice. Alegând aceste jante, vei conferi vehiculului tău Renault un aspect îmbunătățit și o prezență mai atrăgătoare, evidențiindu-i caracterul și individualitatea.

  Disponibil cu precomandă

Coșul tău
Preferate
Categorii