Jante 16 inch Peugeot
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Peugeot 208, 2008, Noi, 16” 600,00 lei

  Aceste jante noi de 16 inch sunt proiectate special pentru a se potrivi cu modelele Peugeot 208 și 2008, oferind o integrare perfectă și performanțe optimizate pentru aceste vehicule. Realizate pentru a îndeplini standardele de calitate și durabilitate ale Peugeot, aceste jante îmbunătățesc aspectul exterior al vehiculului și oferă o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Peugeot 208 și 2008 care doresc să-și actualizeze sau să-și personalizeze mașina, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante de 16 inch noi pentru modelele Peugeot 208 și 2008, beneficiați de calitatea și fiabilitatea asigurate de Peugeot, îmbunătățind în același timp siguranța și estetica vehiculului dvs.

 • Jante Peugeot 208 2008 Noi 16” 675,00 lei

  Aceste jante noi de 16 inch sunt concepute specific pentru a se potrivi cu modelele Peugeot 208 și 2008, oferind un upgrade semnificativ atât în estetică cât și în performanța de conducere. Realizate pentru a îndeplini standardele de calitate și durabilitate specifice Peugeot, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al vehiculului, dar asigură și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diferite tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să-și actualizeze sau să-și personalizeze vehiculul Peugeot 208 sau 2008, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând aceste jante de 16 inch noi, beneficiați de calitatea și fiabilitatea asigurate de Peugeot, îmbunătățind în același timp siguranța și aspectul estetic al vehiculului dvs.

 • Jante Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer, 16” 750,00 lei

  Elevă aspectul și funcționalitatea vehiculelor tale Fiat Ducato, Citroën Jumper și Peugeot Boxer cu aceste jante din aliaj de 16 inch. Concepute pentru a se potrivi perfect cu aceste modele, aceste jante adaugă un plus de stil și performanță. Cu un design atractiv și o construcție durabilă, aceste jante completează aspectul modern al vehiculului tău și asigură o experiență de condus plăcută și confortabilă. Optând pentru aceste jante din aliaj, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și beneficiază de performanțe superioare.

Coșul tău
Preferate
Categorii