Jante 16 inch Nissan
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Nissan Juke Leaf Pulsar Murano Qashqai Noi 16” 650,00 lei

  Aceste jante noi de aliaj de 16 inch sunt proiectate pentru a se potrivi cu o varietate de modele Nissan, inclusiv Juke, Leaf, Pulsar, Murano și Qashqai. Cu un design modern și atractiv, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță oricărui vehicul Nissan. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu numai că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar contribuie și la o experiență de conducere mai plăcută și mai confortabilă. Perfecte pentru cei care caută să-și personalizeze mașina și să aducă un plus de eleganță, aceste jante de aliaj sunt alegerea ideală pentru a completa aspectul și performanța modelelor Nissan menționate.

 • Jante aliaj Nissan Juke, Qashqai, Leaf, Pulsar, Murano, 16” 625,00 lei

  Împrospătați designul Nissan Juke, Qashqai, Leaf, Pulsar și Murano cu jantele din aliaj de 16 inch. Aceste jante sunt special concepute pentru a accentua liniile distinctive și spiritul dinamic al acestor modele Nissan, oferind un upgrade vizual imediat. Selectând aceste jante, veți adăuga nu doar un plus de stil mașinii dumneavoastră, dar și o notă personală care să vă reflecte personalitatea. Este soluția ideală pentru cei care doresc să-și personalizeze vehiculul, făcându-l să iasă în evidență în orice mediu urban sau pe drumurile deschise.

 • Jante aliaj Nissan Juke, Qasqai, Leaf, Pulsar, Murano, Primera, 16” 550,00 lei

  Completează aspectul Nissan Juke, Qashqai, Leaf, Pulsar, Murano și Primera cu jantele noastre din aliaj de 16 inch. Aceste jante sunt proiectate pentru a se potrivi perfect și a evidenția estetica și performanța fiecărui model Nissan, adăugând un plus de stil și eleganță. Cu un design modern și o construcție robustă, aceste jante nu numai că vor îmbunătăți aspectul exterior al mașinii tale, dar vor oferi și o experiență de condus confortabilă și sigură. Alegând aceste jante, vei aduce un aer proaspăt și distins vehiculului tău Nissan, evidențiindu-i caracteristicile și făcându-l să iasă în evidență în trafic.

  Disponibil cu precomandă

Coșul tău
Preferate
Categorii