• Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Seat Ibiza new, Toledo , 17”, aliaj, originale 600,00 lei

  Adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale Seat Ibiza new și Toledo cu aceste jante originale de aliaj de 17 inch. Concepute special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Seat, aceste jante evidențiază linii și caracteristici distincte, oferindu-ți un aspect modern și sofisticat. Cu un design atrăgător și o calitate superioară, aceste jante de aliaj completează aspectul mașinii tale și te asigură că te vei remarca în trafic. Optând pentru aceste jante Seat, vei atrage cu siguranță priviri admirative pe drum.

 • Jante Seat Leon 3, Ateca, Exeo, Ateca, originale, noi, 19” 1.100,00 lei

  Completează aspectul unic și sofisticat al modelelor Seat Leon 3, Ateca și Exeo cu aceste jante originale de aliaj de 19 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Seat, aceste jante noi adaugă un plus de eleganță și stil mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante de aliaj subliniază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și distins. Alegând aceste jante originale Seat, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante Seat Leon lll, Ateca, Exeo, Ateca, originale, aliaj, 19” 1.100,00 lei

  Transformă aspectul unic și distins al modelelor Seat Leon III, Ateca și Exeo cu aceste jante originale de aliaj de 19 inch. Proiectate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Seat, aceste jante adaugă un plus de stil și rafinament mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate superioară, aceste jante de aliaj conferă vehiculului tău un aspect modern și elegant. Optând pentru aceste jante originale Seat, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

Coșul tău
Preferate
Categorii