Jante de aliaj
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Suzuki Vitara, Vitara Hybrid, Grand Vitara, SX4, noi, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante noi de 18 inch sunt concepute specific pentru a completa modelele Suzuki Vitara, Vitara Hybrid, Grand Vitara și SX4, oferind un plus de stil și îmbunătățind performanța generală a vehiculului. Fabricate din materiale premium, aceste jante nu doar că îmbunătățesc estetica vehiculului, dar contribuie și la o manevrabilitate superioară și o aderență îmbunătățită pe drum. Sunt ideale pentru proprietarii de Suzuki care doresc să adauge un element distinctiv mașinii lor, asigurând în același timp o funcționalitate și o durabilitate de lungă durată. Alegând aceste jante de 18 inch, veți beneficia de o combinație perfectă între designul modern și performanța de încredere, îmbunătățind atât aspectul, cât și experiența de conducere a vehiculului dvs. Suzuki.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Suzuki Vitara, Grand Vitara, Vitara Hybrid, SX4, noi, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante noi de 18 inch sunt special create pentru a se potrivi cu modelele Suzuki Vitara, Grand Vitara, Vitara Hybrid și SX4, oferind un upgrade semnificativ atât în ceea ce privește estetica, cât și performanța de conducere. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar asigură și o conducere mai stabilă și sigură, îmbunătățind aderența pe diferite tipuri de suprafețe de drum. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Suzuki care doresc să-și personalizeze vehiculul, combinând eleganța cu funcționalitatea, pentru o experiență de conducere îmbunătățită și o prezență impresionantă pe șosea. Aceste jante de 18 inch reprezintă soluția perfectă pentru a combina durabilitatea cu un design modern și atrăgător, asigurând o compatibilitate optimă cu vehiculul dvs. Suzuki.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Suzuki Vitara, Vitara Hybrid, Grand Vitara ,SX 4, 18” 900,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt special create pentru a completa gama de modele Suzuki, incluzând Vitara, Vitara Hybrid, Grand Vitara și SX 4, adăugând un plus de stil și îmbunătățind performanța de conducere. Fabricate din materiale de calitate superioară, aceste jante nu numai că îmbunătățesc estetica vehiculului, dar și asigură o aderență și o manevrabilitate îmbunătățită, oferind o experiență de conducere superioară. Perfecte pentru orice proprietar de Suzuki care își dorește să-și personalizeze și să-și îmbunătățească vehiculul, aceste jante de 18 inch reprezintă alegerea ideală pentru a combina funcționalitatea cu designul modern.

 • Jante aliaj Suzuki Vitara, Swift Sport, SX4, SX4 S-CROSS, 16″ 625,00 lei

  Explorați noile jante de aliaj de 16 inch, special concepute pentru Suzuki Vitara, Swift Sport, SX4 și SX4 S-CROSS. Aceste jante adaugă o notă distinctivă și modernă vehiculului dvs., evidențiindu-i designul și estetica generală. Fabricate pentru a se potrivi perfect cu specificațiile Suzuki, aceste jante sunt ideale pentru cei care doresc să personalizeze aspectul mașinii lor, oferindu-i un stil unic și atrăgător.

 • Jante aliaj Suzuki Vitara, Grand Vitara, SX 4, 17″ 750,00 lei

  Înfrumusețați Suzuki Vitara, Grand Vitara și SX 4 cu jantele noastre din aliaj de 17 inch. Aceste jante nu doar că aduc un plus de stil vehiculului, ci și îi accentuează caracterul unic. Perfecte pentru a conferi un aspect mai sofisticat și a se potrivi armonios cu designul robust al acestor modele Suzuki, ele sunt soluția ideală pentru cei care își doresc să facă o impresie marcantă. Cu un echilibru între estetică și originalitate, jantele sunt o alegere populară pentru conducătorii auto care vor să adauge un element personalizat și distinctiv mașinii lor.

Coșul tău
Preferate
Categorii