Jante de aliaj
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Opel Corsa F Corsa-E Crossland X Noi 675,00 lei

  Aceste jante noi sunt special concepute pentru a se potrivi cu modelele Opel Corsa F, Corsa-E și Crossland X, oferind o integrare perfectă și performanțe optimizate pentru aceste vehicule. Fabricate pentru a îndeplini standardele înalte de calitate și durabilitate specifice Opel, aceste jante îmbunătățesc nu doar aspectul exterior al vehiculului, dar oferă și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să-și personalizeze sau să-și îmbunătățească aspectul și performanța vehiculului lor Opel, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante noi pentru Opel Corsa F, Corsa-E și Crossland X, beneficiați de calitatea și fiabilitatea asigurate de Opel, îmbunătățind în același timp siguranța și prezența distinctivă a vehiculului dvs.

 • Jante Opel Corsa F Corsa-E Crossland X 600,00 lei

  Aceste jante sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu modelele Opel Corsa F, Corsa-E și Crossland X, oferind o integrare fără probleme și îmbunătățiri ale performanței de conducere. Fabricate pentru a îndeplini standardele de calitate și durabilitate ale Opel, aceste jante îmbunătățesc aspectul exterior al vehiculului și oferă o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să actualizeze sau să-și personalizeze vehiculul Opel, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegerea jantelor potrivite pentru Opel Corsa F, Corsa-E și Crossland X nu numai că îmbunătățește estetica mașinii, dar contribuie și la o experiență de conducere mai sigură și mai plăcută.

 • Jante Opel Grandland X, Hybrid, Zafira Life, aliaj, 18” 1.225,00 lei

  Completează aspectul modern și sofisticat al modelelor Opel Grandland X, Hybrid și Zafira Life cu aceste jante de aliaj de 18 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Opel, aceste jante noi adaugă un plus de stil și distincție mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate superioară, aceste jante aliaj evidențiază liniile și caracteristicile distinctive ale vehiculului tău, conferindu-i un aer proaspăt și modern. Optând pentru aceste jante Opel, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Opel Corsa E, Opel Adam, Adam Rocks, Karl, Karl Rocks, Originale, Cu Senzori Presiune, 16″ 550,00 lei

  Accentuează stilul și performanța modelelor Opel Corsa E, Opel Adam, Adam Rocks, Karl și Karl Rocks cu aceste jante originale de aliaj de 16 inch, dotate cu senzori de presiune. Creat special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Opel, acest set de jante nu numai că adaugă o notă de eleganță și modernitate, dar și asigură o experiență de conducere fără griji. Cu un design atrăgător și o tehnologie avansată, aceste jante nu numai că completează estetica mașinii tale, dar și îți oferă un plus de siguranță și control pe drum. Alegând aceste jante originale Opel, te asiguri că mașina ta se evidențiază în trafic și că te bucuri de fiecare moment petrecut la volan.

 • Jante Opel Corsa Agila Adam Karl Noi 15” 525,00 lei

  Accentuează stilul și funcționalitatea modelelor tale Opel Corsa, Agila, Adam și Karl cu aceste jante noi din aliaj de 15 inch. Fabricate pentru a se potrivi perfect cu vehiculele tale Opel, aceste jante adaugă un plus de eleganță și performanță mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect distinct și modern. Optând pentru aceste jante noi Opel, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante Renault Trafic lll, Opel Vivaro B, 16” 750,00 lei

  Aceste jante de aliaj de 16 inch sunt perfect adaptate pentru Renault Trafic III și Opel Vivaro B, combinând funcționalitatea cu un design atractiv. Realizate pentru a răspunde cerințelor specifice ale vehiculelor utilitare și de pasageri, aceste jante sunt ideale pentru îmbunătățirea aspectului și a performanței de conducere. Durabilitatea și construcția robustă le fac să reziste în condiții de utilizare intensă, oferind în același timp un plus de eleganță vehiculului. Alegerea perfectă pentru proprietarii care doresc să combine utilul cu plăcutul, asigurând o experiență de condus superioară și un aspect îmbunătățit.

 • Jante aliaj Opel Corsa, Agila, Adam, Karl, 15” 525,00 lei

  Cu un design modern și o construcție din aliaj, jantele de 15 inch sunt adaptate pentru a se potrivi cu Opel Corsa, Agila, Adam și Karl. Ele reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să îmbunătățească atât performanța pe drum, cât și estetica vehiculului. Robuste și elegante, aceste jante adaugă un plus de caracter mașinii tale Opel, asigurând în același timp o conducere mai sigură și mai plăcută. Este alegerea perfectă pentru conducătorii auto care pun preț pe un design deosebit, fără a compromite calitatea și siguranța.

 • Jante aliaj Opel Astra J, Astra K, Mokka, 16”, Bicolore 625,00 lei

  Designul bicolore și modern al acestor jante de aliaj de 16 inch le face o alegere perfectă pentru Opel Astra J, Astra K și Mokka. Oferind nu doar un aspect vizual îmbunătățit, dar și o performanță de neegalat pe drum, aceste jante combină estetica sofisticată cu funcționalitatea. Rezistente și durabile, sunt concepute să se potrivească perfect cu liniile elegante ale acestor modele Opel, oferind o conducere îmbunătățită și un upgrade vizual marcant. Proprietarii de Opel vor aprecia cu siguranță combinația între designul atrăgător și calitatea superioară a acestor jante.

 • Jante aliaj Opel Astra J, Astra K, Mokka, 16’’ 625,00 lei

  Completează aspectul Opel Astra J, Astra K și Mokka cu jantele noastre din aliaj de 16 inch. Aceste jante sunt proiectate pentru a se potrivi perfect și a evidenția liniile elegante și caracteristicile distincte ale fiecărui model Opel. Cu un design modern și o construcție durabilă, aceste jante nu numai că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii tale, dar vor oferi și o performanță sigură și confortabilă pe drumurile zilnice. Alegând aceste jante, vei conferi vehiculului tău Opel un aspect îmbunătățit și o prezență mai atrăgătoare, evidențiindu-i caracterul și individualitatea.

 • Jante aliaj Renault Trafic lll, Opel Vivaro B, Speciale de Greutate, 16” 750,00 lei

  Optează pentru jantele din aliaj de 16 inch, special concepute pentru Renault Trafic III și Opel Vivaro B, adaptate pentru greutăți speciale. Aceste jante sunt realizate cu un design robust și o construcție durabilă pentru a face față cerințelor intense ale utilizării comerciale. Prin alegerea acestor jante, vei asigura nu doar un aspect modern și atrăgător pentru vehiculul tău comercial, dar și o funcționalitate îmbunătățită și o durabilitate pe termen lung. Indiferent de sarcina pe care o ai, aceste jante vor oferi siguranță și performanță în condiții de utilizare grele, fiind alegerea perfectă pentru a face față provocărilor de zi cu zi.

Coșul tău
Preferate
Categorii