Jante de aliaj
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Fiat Ducato 15”, originale 750,00 lei

  Aceste jante originale de 15 inch sunt concepute exclusiv pentru modelul Fiat Ducato, oferind o integrare perfectă și performanțe optimizate pentru vehiculul dvs. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jante asigură durabilitate și fiabilitate, îmbunătățind în același timp aspectul exterior al Ducato. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să mențină autenticitatea și specificațiile originale ale vehiculului lor Fiat Ducato, garantând o potrivire exactă și o performanță de conducere superioară. Optând pentru jante originale de 15 inch, veți beneficia de un echilibru perfect între estetică și funcționalitate, asigurându-vă că vehiculul dvs. rămâne în condiții optime de funcționare și aspect.

 • Jante Fiat 500X , originale, noi, 17” Jante aliaj Fiat 500x , noi, originale, 17” 600,00 lei

  Completează aspectul distinctiv al Fiat 500X cu aceste jante originale de aliaj de 17 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect modelului tău, aceste jante noi adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale. Cu o calitate superioară și un design modern, aceste jante îți oferă nu doar un aspect îmbunătățit, ci și o experiență de condus sigură. Optând pentru aceste jante aliaj Fiat 500X noi, te asiguri că mașina ta strălucește în orice situație și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer, 16” 750,00 lei

  Elevă aspectul și funcționalitatea vehiculelor tale Fiat Ducato, Citroën Jumper și Peugeot Boxer cu aceste jante din aliaj de 16 inch. Concepute pentru a se potrivi perfect cu aceste modele, aceste jante adaugă un plus de stil și performanță. Cu un design atractiv și o construcție durabilă, aceste jante completează aspectul modern al vehiculului tău și asigură o experiență de condus plăcută și confortabilă. Optând pentru aceste jante din aliaj, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și beneficiază de performanțe superioare.

Coșul tău
Preferate
Categorii