Jante 18 inch Toyota
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Toyota Rav 4 Rav 4 New Rav 4 Hybrid Camry Hybrid Corolla Trek 18” 1.000,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt special concepute pentru a se potrivi cu modelele Toyota, incluzând Rav 4, Rav 4 New, Rav 4 Hybrid, Camry Hybrid și Corolla Trek, oferind un upgrade semnificativ în ceea ce privește estetica și performanța de conducere. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al vehiculului, dar asigură și o conducere mai stabilă și sigură, îmbunătățind aderența și manevrabilitatea pe diferite tipuri de suprafețe. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Toyota care doresc să-și personalizeze mașina adăugând un touch de eleganță și eficiență, garantând o experiență de conducere superioară și o prezență impresionantă pe drum. Aceste jante de 18 inch reprezintă alegerea perfectă pentru a combina funcționalitatea cu un design modern și atrăgător.

 • Jante Toyota Rav 4 new, Chr, Camry, Bz4x, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante noi de 18 inch sunt proiectate pentru a se potrivi cu modelele noi Toyota RAV4, CHR, Camry și BZ4X, oferind un upgrade semnificativ atât în estetică cât și în performanța de conducere. Realizate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar asigură și o manevrabilitate îmbunătățită și o stabilitate crescută, îmbunătățind aderența pe diferite tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Toyota care doresc să-și personalizeze vehiculul, adăugând un touch de eleganță și eficiență. Aceste jante de 18 inch reprezintă soluția perfectă pentru a combina funcționalitatea cu un design modern și atrăgător, asigurând o compatibilitate optimă și o experiență de conducere îmbunătățită pentru vehiculul dvs. Toyota.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Toyota Rav 4 new, Chr, Bz4x, Camry, ni-i, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante noi de 18 inch sunt concepute pentru a completa perfect modelele Toyota RAV4 new, CHR, BZ4X și Camry, aducând un plus de stil și îmbunătățire a performanței de conducere. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu numai că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar și oferă o manevrabilitate superioară și o stabilitate crescută, îmbunătățind aderența pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Toyota care doresc să-și personalizeze vehiculul, combinând eleganța cu eficiența. Aceste jante de 18 inch reprezintă alegerea perfectă pentru cei care vor să îmbine funcționalitatea cu un design modern și atrăgător, oferind o compatibilitate optimă și o experiență de conducere îmbunătățită pentru vehiculul dvs. Toyota.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Toyota BZ4X, CHR, Camry, Rav 4, Rav 4 Hibrid, Yaris Cross new, 18” 900,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu o gamă largă de modele Toyota, inclusiv BZ4X, CHR, Camry, Rav 4, Rav 4 Hibrid și Yaris Cross new, oferind un upgrade semnificativ atât în ceea ce privește estetica, cât și performanța pe drum. Realizate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar asigură și o conducere mai stabilă și sigură, contribuind la eficiența generală a vehiculului. Ideale pentru proprietarii de Toyota care doresc să își personalizeze mașina adăugând un touch de eleganță și performanță, aceste jante de 18 inch sunt soluția perfectă pentru a combina funcționalitatea cu un design atrăgător.

 • Jante Toyota Camry Hybrid, C-hr, Rav 4 new, Rav 4 Hybrid, Corolla Trek, Prius Plus TMG, noi, 18” Jante aliaj originale Toyota 18” 950,00 lei

  Cu jantele de aliaj originale Toyota de 18 inch, destinate modelelor Toyota Camry Hybrid, C-HR, Rav 4 New, Rav 4 Hybrid, Corolla Trek și Prius Plus TMG, îți îmbunătățești aspectul mașinii și evidențiezi caracteristicile distinctive ale acestor modele. Fabricate cu o atenție deosebită la detalii și calitatea materialelor, aceste jante noi oferă o combinație perfectă între eleganță și performanță. Cu un design modern și o finisare impecabilă, aceste jante adaugă un plus de stil și rafinament vehiculului tău Toyota, asigurându-ți în același timp o experiență de condus sigură și confortabilă.

Coșul tău
Preferate
Categorii