Jante 18 inch Mazda
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Mazda 6, Cx3, Cx5, Cx7, noi, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante noi de 18 inch sunt special proiectate pentru a se potrivi cu modelele Mazda 6, CX-3, CX-5 și CX-7, oferind un upgrade semnificativ atât în ceea ce privește estetica, cât și performanța vehiculului. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar asigură și o conducere mai stabilă și sigură, îmbunătățind aderența și manevrabilitatea pe diverse tipuri de suprafețe. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Mazda care doresc să-și personalizeze vehiculul, adăugând un touch de eleganță și eficiență. Aceste jante de 18 inch reprezintă soluția perfectă pentru a combina durabilitatea cu un design modern și atractiv, asigurând o compatibilitate optimă cu vehiculul dvs. Mazda.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Mazda 6, Cx3, Cx5, Cx7, noi, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante noi de 18 inch sunt proiectate special pentru a se potrivi cu modelele Mazda 6, CX-3, CX-5 și CX-7, oferind un plus de stil și îmbunătățire a performanței de conducere. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al vehiculului, dar contribuie și la o manevrabilitate și aderență îmbunătățite, asigurând o experiență de conducere superioară. Perfecte pentru proprietarii de Mazda care doresc să adauge un element de unicat mașinii lor, aceste jante de 18 inch combină funcționalitatea cu designul modern, oferind o soluție ideală pentru a îmbunătăți atât performanța cât și estetica vehiculului dvs. Mazda.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Mazda 3 6 Cx-3 Cx-5 Cx-7 Noi 18” 900,00 lei

  Completează aspectul dinamic și modern al modelelor tale Mazda 3, 6, CX-3, CX-5 și CX-7 cu aceste jante noi de aliaj de 18 inch. Fabricate pentru a se potrivi perfect cu vehiculele tale Mazda, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Optând pentru aceste jante noi Mazda, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante aliaj Mazda 3, 6, CX-3, CX-5, CX-7, 18” 900,00 lei

  Descoperă upgrade-ul ideal pentru Mazda 3, 6, CX-3, CX-5 și CX-7 cu aceste jante din aliaj de 18 inch, care echilibrează perfect estetica avansată cu performanța superioară. Această alegere îmbunătățește nu numai aspectul exterior al vehiculului, oferindu-i o prezență mai impunătoare pe drum, dar contribuie și la o manevrabilitate și stabilitate îmbunătățite. Realizate pentru a rezista în condiții variate de drum, aceste jante sunt soluția optimă pentru conducătorii auto care pretuiesc designul sofisticat și nu vor să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea și performanța.

  Disponibil cu precomandă

Coșul tău
Preferate
Categorii