Jante 18 inch Hyundai
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Hyundai Santa Fe, Tucson, Ioniq, Veloster, ix35, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt proiectate special pentru a se potrivi cu modelele Hyundai Santa Fe, Tucson, Ioniq, Veloster și ix35, oferind un upgrade estetic și funcțional vehiculului dvs. Fabricate din materiale rezistente și durabile, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar contribuie și la o manevrabilitate îmbunătățită și la o experiență de conducere mai plăcută. Perfecte pentru orice proprietar de Hyundai care dorește să adauge un strop de eleganță și performanță mașinii sale, aceste jante de 18 inch sunt alegerea ideală pentru a combina stilul cu funcționalitatea.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante Hyundai Tucson, Santa Fe, Ioniq, Venga, ix35, 18” 1.225,00 lei

  Aceste jante de 18 inch sunt concepute pentru a se potrivi armonios cu modelele Hyundai Tucson, Santa Fe, Ioniq, Venga și ix35, imbunătățind atât estetica vehiculului cât și performanța pe drum. Realizate din materiale de calitate superioară, aceste jante adaugă un nivel de rafinament și distincție, asigurând în același timp o conducere mai stabilă și sigură. Ideale pentru cei care doresc să-și personalizeze mașina Hyundai adăugând un touch de unicat și eficiență, aceste jante de 18 inch sunt soluția perfectă pentru a atinge un echilibru între formă și funcție.

  Disponibil cu precomandă

 • Jante aliaj Hyundai i40, ix35, Ioniq Hybrid, Kona Hybrid, Tucson, New Santa Fe, 18” 900,00 lei

  Elevați estetica și performanța autovehiculului dumneavoastră Hyundai cu aceste jante din aliaj de 18 inch, ideale pentru i40, ix35, Ioniq Hybrid, Kona Hybrid, Tucson și New Santa Fe. Proiectate pentru a adăuga o notă de eleganță și a îmbunătăți dinamica de conducere, aceste jante sunt perfecte pentru cei care doresc să combine eficiența cu un design superior. Robustețea și durabilitatea lor asigură o experiență de condus îmbunătățită, făcându-le o alegere excelentă pentru orice model Hyundai, fie că este vorba de o escapadă urbană sau de o aventură pe drumuri mai puțin bătute.

  Disponibil cu precomandă

Coșul tău
Preferate
Categorii