Jante 17 inch Mercedes-Benz
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Mercedes A klass, B klass, C klass, CLA, GLA, GLB, noi, originale, 17” 550,00 lei

  Aceste jante noi și originale de 17 inch sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu o gamă largă de modele Mercedes, incluzând A-Class, B-Class, C-Class, CLA, GLA și GLB, oferind o compatibilitate perfectă și îmbunătățiri ale performanței de conducere. Realizate direct de Mercedes-Benz, aceste jante respectă cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate, asigurând nu doar o îmbunătățire vizuală semnificativă a vehiculului, dar și o manevrabilitate superioară, o stabilitate îmbunătățită și o aderență excelentă pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să păstreze aspectul autentic și performanța optimă a vehiculului lor Mercedes, garantând o potrivire exactă și o funcționare fără probleme. Alegând jante originale de 17 inch pentru modelele Mercedes A-Class, B-Class, C-Class, CLA, GLA și GLB, beneficiați de siguranța și confortul oferite de piesele certificate de producător, îmbunătățind în același timp valoarea și prezența distinctivă a vehiculului dvs.

 • Jante Mercedes C klasse, E klasse, M klasse, CLA, GLA, GLB, GLK, 17”, originale, noi 550,00 lei

  Aceste jante originale Mercedes-Benz de 17 inch, noi, sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu modelele Mercedes C-Class, E-Class, M-Class, CLA, GLA, GLB și GLK, oferind o integrare perfectă și îmbunătățiri ale performanței de conducere. Fabricate conform standardelor stricte de calitate și durabilitate ale Mercedes-Benz, aceste jante originale nu numai că îmbunătățesc aspectul estetic al vehiculului, dar oferă și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să mențină autenticitatea și specificațiile originale ale vehiculului lor Mercedes, asigurând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante originale de 17 inch pentru modelele Mercedes specificate, beneficiați de siguranța și confortul oferite de piesele certificate de producător, îmbunătățind în același timp valoarea și prezența distinctivă a vehiculului dvs.

 • Jante Mercedes A Klass, B Klass, C Klass, CLA, , GLA, GLB, 17”, Originale 550,00 lei

  Aceste jante originale Mercedes-Benz de 17 inch sunt concepute special pentru a se potrivi cu modelele A-Class, B-Class, C-Class, CLA, GLA și GLB, oferind o integrare perfectă și îmbunătățiri ale performanței de conducere. Fabricate conform standardelor stricte de calitate și durabilitate ale Mercedes-Benz, aceste jante originale nu numai că îmbunătățesc aspectul estetic al vehiculului, dar oferă și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să mențină autenticitatea și specificațiile originale ale vehiculului lor Mercedes, asigurând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante originale de 17 inch pentru modelele Mercedes A-Class, B-Class, C-Class, CLA, GLA și GLB, beneficiați de siguranța și confortul oferite de piesele certificate de producător, îmbunătățind în același timp valoarea și prezența distinctivă a vehiculului dvs.

Coșul tău
Preferate
Categorii