Jante 17 inch Hyundai
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante aliaj originale Hyundai , 17” 650,00 lei

  Aceste jante de aliaj originale Hyundai de 17 inch, noi, sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate perfectă și performanțe optimizate pentru vehiculele Hyundai. Realizate din materiale de înaltă calitate, aceste jante originale nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar asigură și o manevrabilitate îmbunătățită și o stabilitate crescută, îmbunătățind aderența pe diverse tipuri de drumuri. Sunt ideale pentru proprietarii de Hyundai care doresc să mențină un aspect autentic și specificațiile originale ale vehiculului lor, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante de aliaj originale Hyundai de 17 inch, veți beneficia de calitatea și fiabilitatea asigurate de Hyundai, îmbunătățind în același timp siguranța și aspectul vehiculului dvs.

 • Jante Hyundai Elantra, i30, i40, Kona, Kona Hybrid/Elektro, Tucson, Veloster, noi, originale 750,00 lei

  Aceste jante noi și originale de la Hyundai sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu o varietate de modele, inclusiv Elantra, i30, i40, Kona, Kona Hybrid/Elektro, Tucson și Veloster. Fabricate pentru a îndeplini sau depăși standardele de calitate și performanță ale Hyundai, aceste jante originale oferă nu doar o îmbunătățire vizuală a vehiculului, ci și o manevrabilitate și stabilitate îmbunătățite, optimizând aderența pe diferite tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să mențină integritatea și specificațiile originale ale vehiculului lor Hyundai, asigurând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante originale Hyundai, veți beneficia de durabilitate, siguranță și un aspect îmbunătățit al vehiculului dvs., menținând în același timp valoarea și performanța acestuia la standardele mărcii.

 • Jante Hyundai Elantra, I30, I40, Ix35, Ioniq Hybrid, Kona, Kona Hybrid, Tucson New, Noi, 17” 750,00 lei

  Completează aspectul modern și sofisticat al modelelor Hyundai Elantra, i30, i40, ix35, Ioniq Hybrid, Kona, Kona Hybrid și Tucson New cu aceste jante noi de aliaj de 17 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele Hyundai, aceste jante adaugă un plus de stil și eleganță mașinii tale. Cu un design atrăgător și o calitate remarcabilă, aceste jante de aliaj evidențiază liniile și caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și sofisticat. Alegând aceste jante noi Hyundai, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante aliaj Hyundai i30, i40, ix35, Ioniq, Kona, Tucson, 17” 750,00 lei

  Descoperiți selecția noastră de jante din aliaj de 17 inch, perfecte pentru Hyundai i30, i40, ix35, Ioniq, Kona și Tucson. Aceste jante aduc un plus de stil vehiculului dumneavoastră, subliniind liniile elegante și moderne. Realizate pentru a se alinia cu estetica specifică Hyundai, ele sunt o alegere excelentă pentru oricine își dorește să-și exprime individualitatea prin personalizarea mașinii, asigurându-i totodată un look proaspăt și atractiv.

 • Jante aliaj Hyundai i30, i40, ix20, ix35, Ioniq Hybrid, Tucson, Kona, 17” 750,00 lei

  Înnoiți aspectul modelului dvs. Hyundai i30, i40, ix20, ix35, Ioniq Hybrid, Tucson sau Kona cu jantele din aliaj de 17 inch. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu estetica diverselor modele Hyundai, aducând un plus de rafinament și un aspect îmbunătățit. Selectând aceste jante, veți accentua liniile elegante și dinamice ale vehiculului, conferindu-i o prezență mai marcantă și mai stilată pe drum. Această actualizare este ideală pentru proprietarii care doresc să-și personalizeze mașina, oferindu-i un aspect unic și atrăgător.

Coșul tău
Preferate
Categorii