Jante 16 inch Volksvagen
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante VW Golf 6,7, Passat, T-Roc, Sharan, Tiguan, 16” 500,00 lei

  Aceste jante de 16 inch sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu o gamă largă de modele VW, incluzând Golf 6, Golf 7, Passat, T-Roc, Sharan și Tiguan, oferind un upgrade vizual și îmbunătățiri ale performanței de conducere. Realizate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu doar că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar asigură și o conducere mai stabilă și sigură, îmbunătățind aderența pe diverse suprafețe de drum. Ele sunt ideale pentru proprietarii de VW care doresc să își personalizeze vehiculul, combinând eleganța cu funcționalitatea, pentru o experiență de conducere îmbunătățită și o prezență impresionantă pe șosea. Aceste jante de 16 inch reprezintă soluția perfectă pentru a combina durabilitatea cu designul modern, asigurând o compatibilitate optimă cu vehiculul dvs. VW.

 • Jante Volkswagen T5, T6, Crafter după 2017, speciale de greutate, 16″ 875,00 lei

  Completează aspectul robust și funcțional al vehiculelor tale VW T5, T6 și Crafter după 2017 cu aceste jante speciale de aliaj de 16 inch, proiectate pentru a face față cerințelor tale de greutate. Fabricate cu atenție la detalii și performanță, aceste jante noi adaugă nu doar un plus de stil, ci și o rezistență sporită la uzură și impact. Cu o construcție specială pentru a gestiona greutatea suplimentară, aceste jante asigură o distribuție uniformă a masei și o stabilitate crescută pe drum. Alege să-ți echipi vehiculele VW cu aceste jante aliaj speciale pentru a fi pregătit pentru orice provocare și pentru a aduce un aer modern și funcțional în fiecare călătorie.

 • Jante Volkswagen Crafter 16”, Noi, Speciale De Greutate 750,00 lei

  Completează utilitatea și rezistența vehiculului tău Volkswagen Crafter cu aceste jante noi de aliaj de 16 inch, special concepute pentru greutate. Fabricate pentru a se potrivi perfect cu Crafter-ul tău, aceste jante adaugă un plus de fiabilitate și performanță mașinii tale comerciale. Cu un design robust și o calitate remarcabilă, aceste jante evidențiază caracteristicile unice ale vehiculului tău și îți oferă încrederea că poți gestiona cu ușurință orice sarcină grea. Optând pentru aceste jante noi Volkswagen, te asiguri că vehiculul tău este pregătit pentru provocările de zi cu zi și poate face față cu succes oricărei sarcini de transport.

 • Jante Volkswagen Crafter , Noi, 16”, Speciale De Greutate 850,00 lei

  Completează utilitatea și performanța vehiculului tău Volkswagen Crafter cu aceste jante noi de aliaj de 16 inch, special concepute pentru a face față greutăților mari. Fabricate pentru a se potrivi perfect cu Crafter-ul tău, aceste jante adaugă un plus de fiabilitate și robustețe mașinii tale comerciale. Cu un design solid și o calitate remarcabilă, aceste jante sunt pregătite să facă față sarcinilor grele și să ofere vehiculului tău stabilitate și siguranță pe drumurile încărcate. Optând pentru aceste jante noi Volkswagen, te asiguri că mașina ta este pregătită pentru orice provocare și poate face față cu succes cerințelor tale comerciale.

 • Jante Volkswagen Crafter 16”, Speciale De Greutate 750,00 lei

  Echipează-ți Volkswagen Crafter cu aceste jante speciale din aliaj de 16 inch, proiectate pentru a face față sarcinilor grele. Fabricate cu un design robust și o construcție de încredere, aceste jante sunt ideale pentru a susține greutăți mari și a oferi stabilitate pe drumurile solicitante. Cu un aspect modern și o rezistență remarcabilă, aceste jante adaugă nu doar funcționalitate, ci și un plus de stil vehiculului tău comercial. Optând pentru aceste jante Volkswagen Crafter, te asiguri că vehiculul tău este pregătit să facă față fiecărei provocări în timpul transportului.

 • Jante Volkswagen Sharan, Tiguan, Passat, T-Roc, Golf 7, Originale, 16” 550,00 lei

  Completează stilul și performanța modelelor tale Volkswagen Sharan, Tiguan, Passat, T-Roc și Golf 7 cu aceste jante originale din aliaj de 16 inch. Fabricate special pentru a se potrivi perfect cu vehiculele tale Volkswagen, aceste jante adaugă un plus de eleganță și rafinament mașinii tale. Cu un design atrăgător și o construcție de înaltă calitate, aceste jante evidențiază caracteristicile unice ale vehiculului tău, oferindu-i un aspect modern și distins. Optând pentru aceste jante originale Volkswagen, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și atrage privirile admirative pe drum.

 • Jante Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, 16”, Speciale de Greutate 850,00 lei

  Adaugă o notă de robustețe și funcționalitate vehiculelor tale Mercedes Sprinter și Volkswagen Crafter cu aceste jante speciale de greutate din aliaj de 16 inch. Proiectate pentru a face față cerințelor intense ale utilizării comerciale și a transportului de marfă, aceste jante combină rezistența cu eficiența. Cu un design solid și o construcție de înaltă calitate, aceste jante sunt ideale pentru a susține sarcini grele și pentru a asigura stabilitatea și manevrabilitatea vehiculului tău. Optând pentru aceste jante speciale de greutate, te asiguri că mașina ta este pregătită să facă față provocărilor din trafic și să ofere performanțe fiabile în orice condiții.

 • Jante Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, 16” 850,00 lei

  Completează aspectul și performanța vehiculelor tale Mercedes Sprinter sau Volkswagen Crafter cu aceste jante din aliaj de 16 inch. Concepute pentru a se potrivi perfect cu aceste modele, aceste jante oferă un echilibru optim între stil și funcționalitate. Cu un design atrăgător și o construcție solidă, aceste jante adaugă un plus de eleganță și rezistență mașinii tale. Optând pentru aceste jante din aliaj, te asiguri că vehiculul tău se remarcă în trafic și oferă o experiență de condus plăcută și confortabilă.

 • Jante Volkswagen Crafter modelul nou după 2017, T6, T7, speciale de greutate, 16″ 875,00 lei

  Aceste jante speciale de aliaj, de 16 inch, sunt concepute pentru a suporta greutăți mari, fiind perfecte pentru modelele noi de Crafter după anul 2017, precum și pentru T6 și T7. Cu o durabilitate și o rezistență superioară, aceste jante sunt ideale pentru vehiculele utilizate în condiții de sarcină grea, oferind în același timp un aspect elegant. Sunt o alegere excelentă pentru proprietarii de vehicule comerciale sau de transport care doresc să îmbine funcționalitatea cu stilul, asigurând o performanță de neegalat chiar și în cele mai solicitante condiții.

 • Jante aliaj Volkswagen Crafter, Speciale de Greutate, 16” 850,00 lei

  Pentru Volkswagen Crafter, aceste jante de 16 inch special concepute pentru greutăți mari combină robustețea necesară vehiculelor comerciale cu un design atrăgător. Fabricate din aliaj de înaltă calitate, ele sunt ideale pentru a face față solicitărilor intense ale utilizării zilnice, oferind în același timp o estetică îmbunătățită. Această opțiune este optimă pentru proprietarii de Crafter care necesită o soluție durabilă și eficientă, capabilă să suporte greutăți mari, asigurând astfel performanță și siguranță sporite în condiții de încărcare maximă.

Coșul tău
Preferate
Categorii