Jante 16 inch Mercedes-Benz
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Mercedes A Klass , B Klass , C Klass, Cla , Originale, 16” 450,00 lei

  Aceste jante originale Mercedes-Benz de 16 inch sunt proiectate specific pentru a se potrivi cu modelele A-Class, B-Class, C-Class și CLA, asigurând o integrare perfectă și îmbunătățiri ale performanței de conducere. Fabricate conform standardelor înalte de calitate și durabilitate ale Mercedes-Benz, aceste jante originale nu doar că îmbunătățesc aspectul estetic al vehiculului, dar oferă și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență superioară pe diverse tipuri de drumuri. Ele sunt ideale pentru proprietarii care doresc să mențină autenticitatea și specificațiile originale ale vehiculului lor Mercedes, garantând o potrivire exactă și o funcționare optimă. Alegând jante originale de 16 inch pentru modelele Mercedes A-Class, B-Class, C-Class și CLA, beneficiați de siguranța și confortul oferite de piesele certificate de producător, îmbunătățind în același timp valoarea și prezența distinctivă a vehiculului dvs.

 • Jante Mercedes Sprinter 16”, Speciale De Greutate 750,00 lei

  Amplifică aspectul și funcționalitatea vehiculului tău Mercedes Sprinter cu aceste jante noi din aliaj de 16 inch. Proiectate special pentru a se potrivi perfect cu Sprinter-ul tău, aceste jante adaugă un plus de stil și performanță mașinii tale comerciale. Cu un design atrăgător și o construcție robustă, aceste jante sunt pregătite să facă față cerințelor solicitante ale transportului comercial. Optând pentru aceste jante noi, te asiguri că vehiculul tău Mercedes Sprinter este pregătit să facă față cu succes fiecărei provocări pe care o întâlnește pe drum.

 • Jante Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, 16”, Speciale de Greutate 850,00 lei

  Adaugă o notă de robustețe și funcționalitate vehiculelor tale Mercedes Sprinter și Volkswagen Crafter cu aceste jante speciale de greutate din aliaj de 16 inch. Proiectate pentru a face față cerințelor intense ale utilizării comerciale și a transportului de marfă, aceste jante combină rezistența cu eficiența. Cu un design solid și o construcție de înaltă calitate, aceste jante sunt ideale pentru a susține sarcini grele și pentru a asigura stabilitatea și manevrabilitatea vehiculului tău. Optând pentru aceste jante speciale de greutate, te asiguri că mașina ta este pregătită să facă față provocărilor din trafic și să ofere performanțe fiabile în orice condiții.

 • Jante Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, 16” 850,00 lei

  Completează aspectul și performanța vehiculelor tale Mercedes Sprinter sau Volkswagen Crafter cu aceste jante din aliaj de 16 inch. Concepute pentru a se potrivi perfect cu aceste modele, aceste jante oferă un echilibru optim între stil și funcționalitate. Cu un design atrăgător și o construcție solidă, aceste jante adaugă un plus de eleganță și rezistență mașinii tale. Optând pentru aceste jante din aliaj, te asiguri că vehiculul tău se remarcă în trafic și oferă o experiență de condus plăcută și confortabilă.

Coșul tău
Preferate
Categorii