Jante 16 inch Hyundai
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Hyundai i30 i40 ix35 Kona Ioniq Veloster Tucson noi originale 16” 550,00 lei

  Aceste jante noi și originale de 16 inch de la Hyundai sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate perfectă cu o gamă largă de modele Hyundai, incluzând i30, i40, ix35, Kona, Ioniq, Veloster și Tucson. Realizate pentru a îndeplini standardele stricte de calitate și performanță ale Hyundai, aceste jante asigură nu doar o îmbunătățire a aspectului exterior al vehiculului, dar și o manevrabilitate îmbunătățită, o stabilitate crescută și o aderență optimă pe diferite tipuri de suprafețe. Sunt ideale pentru proprietarii de Hyundai care doresc să-și păstreze vehiculul în condiții optime, cu piese originale care garantează o potrivire exactă și o funcționare fără probleme. Alegând jante originale de 16 inch de la Hyundai, veți beneficia de calitatea și fiabilitatea asigurate de producător, îmbunătățind în același timp siguranța și aspectul vehiculului dvs.

 • Jante Hyundai I30, I40, Elantra, Ix35, Ioniq Hybrid ,Kona Hybrid , Kona New , Veloster , Noi, 16” 650,00 lei

  Jante noi de aliaj de 16 inch sunt special concepute pentru a se potrivi cu o gamă variată de modele Hyundai, inclusiv I30, I40, Elantra, ix35, Ioniq Hybrid, Kona Hybrid, Kona New și Veloster. Cu un design modern și atractiv, aceste jante adaugă un plus de stil și distincție oricărui vehicul Hyundai. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste jante nu numai că îmbunătățesc aspectul exterior al mașinii, dar contribuie și la o experiență de conducere mai plăcută și mai confortabilă. Perfecte pentru cei care caută să-și personalizeze mașina și să aducă un plus de eleganță, aceste jante de aliaj sunt alegerea ideală pentru a completa aspectul și performanța modelelor Hyundai menționate.

 • Jante Hyundai i20, i10, 15”/16” 525,00 lei

  Completează stilul și funcționalitatea mașinilor tale Hyundai i20 și i10 cu aceste jante din aliaj, disponibile în dimensiuni de 15 sau 16 inch. Concepute pentru a se potrivi perfect cu aceste modele, aceste jante adaugă un aer modern și sportiv vehiculului tău. Cu un design atrăgător și o construcție durabilă, aceste jante completează aspectul exterior al mașinii tale și îți oferă o experiență de condus plăcută și confortabilă. Optând pentru aceste jante din aliaj, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și beneficiază de performanțe îmbunătățite.

 • Jante aliaj Hyundai I30, Elantra New, Elantra Hybrid, Ioniq, Kona, Tucson, 16” 525,00 lei

  Împrospătați aspectul Hyundai i30, Elantra New, Elantra Hybrid, Ioniq, Kona și Tucson cu jantele din aliaj de 16 inch. Aceste jante, proiectate pentru a completa designul unic al fiecărei mașini, aduc un upgrade estetic marcant, accentuând liniile moderne și eleganța fiecărui model. Ideal pentru cei care doresc să adauge un element distinctiv vehiculului Hyundai, aceste jante sunt o opțiune excelentă pentru a vă exprima personalitatea prin mașina dvs., conferindu-i în același timp un aspect sofisticat și atrăgător.

  Disponibil cu precomandă

Coșul tău
Preferate
Categorii