Jante 15 inch Hyundai
 • Sortează în funcție de:
  ...
 • Jante Hyundai Elantra, Elantra new, i30, i30 new, ix20, 15” 400,00 lei

  Aceste jante de 15 inch sunt proiectate să se potrivească perfect cu o varietate de modele Hyundai, inclusiv Elantra, Elantra new, i30, i30 new și ix20. Realizate din materiale rezistente, aceste jante nu numai că îmbunătățesc aspectul mașinii, dar contribuie și la o conducere mai stabilă și sigură. Ele sunt ideale pentru șoferii care doresc să adauge un plus de stil mașinii lor Hyundai, fără a compromite performanța sau siguranța. Alegeți aceste jante de 15 inch pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența de conducere cu Hyundai.

 • Jante Hyundai Elantra, Hyundai i30, noi, 15”, bicolore, Diamond Cut 550,00 lei

  Aceste jante noi, bicolore, Diamond Cut de 15 inch sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu Hyundai Elantra și Hyundai i30, oferind un upgrade de stil unic și o îmbunătățire a performanței de conducere. Realizate prin tehnologia de vârf Diamond Cut, aceste jante combinație bicolore nu doar că adaugă un aspect vizual impresionant vehiculului, dar asigură și o durabilitate și rezistență superioară, evidențiind liniile și designul mașinii. Ele sunt ideale pentru proprietarii de Hyundai care doresc să-și personalizeze mașina cu un accesoriu distinctiv, care să se remarce atât prin calitate, cât și prin estetică. Aceste jante de 15 inch Diamond Cut reprezintă soluția perfectă pentru a combina funcționalitatea cu un design modern și atrăgător, oferind o compatibilitate optimă și o experiență de conducere îmbunătățită pentru Hyundai Elantra și i30.

 • Jante Hyundai i20, i10, 15”/16” 525,00 lei

  Completează stilul și funcționalitatea mașinilor tale Hyundai i20 și i10 cu aceste jante din aliaj, disponibile în dimensiuni de 15 sau 16 inch. Concepute pentru a se potrivi perfect cu aceste modele, aceste jante adaugă un aer modern și sportiv vehiculului tău. Cu un design atrăgător și o construcție durabilă, aceste jante completează aspectul exterior al mașinii tale și îți oferă o experiență de condus plăcută și confortabilă. Optând pentru aceste jante din aliaj, te asiguri că mașina ta se remarcă în trafic și beneficiază de performanțe îmbunătățite.

 • Jante Hyundai i10, i20, Bayon, 15” 525,00 lei

  Oferind un amestec perfect între estetică și funcționalitate, jantele de aliaj de 15 inch sunt compatibile cu Hyundai i10, i20 și Bayon. Designul lor rafinat nu numai că îmbunătățește aspectul vehiculului, dar contribuie și la o conducere mai stabilă și mai eficientă. Durabile și proiectate să reziste, aceste jante reprezintă upgrade-ul ideal pentru oricine dorește să adauge un plus de stil mașinii sale Hyundai, asigurând totodată o performanță optimă pe drum.

 • Jante aliaj Hyundai Elantra, i30, ix20, 15” 525,00 lei

  Îmbunătățiți aspectul și performanța Hyundai Elantra, i30 și ix20 cu jantele din aliaj de 15 inch. Aceste jante sunt proiectate nu doar pentru a oferi vehiculului dumneavoastră un aspect mai stilat și modern, dar și pentru a contribui la o conducere mai eficientă și stabilă. Ideal pentru proprietarii de Hyundai care doresc să combine estetica superioră cu funcționalitatea, aceste jante din aliaj adaugă o notă distinctivă mașinii.

  Disponibil cu precomandă

Coșul tău
Preferate
Categorii